Shemale prostitue opa pijpen

Zelfs haar vriendinnen wisten het toen nog niet. Chantal was op een zaterdag na het sporten gaan douchen bij Harry en Els, die woonden namelijk tegenover de tennisvelden. Naakt stond ze zich in te zepen toen Els binnenliep. Niks geks, want ze zag haar al jaren naakt. Nu was het alleen anders. Els had haar eens van boven tot onder bekeken en keurde haar jongvolwassen lichaam, en zo te zien keurde ze haar goed. Chantal werd er een beetje verlegen van en draaide zich wat weg, bang dat Els haar niet mooi vond.

Jammer alleen dat je je niet scheert tussen je benen". Els had haar uitgelegd waarom veel vrouwen dat deden en waarom het eigenlijk ook wel schoon was. Het kostte Els wat moeite om het haar weg te willen scheren. Chantal twijfelde nog en vond het een beetje ordinair om kaal te zijn. En zoals altijd nam ze ook deze tip weer aan.

Op de badrand nam Chantal plaats en keek eerst naar hoe Els het bij zichzelf voordeed. Zonder blikken of blozen kleedde Els zich uit en sprongen haar mooie volle borsten te voorschijn. Chantal vond haar oma echt mooi. Met haar geverfde blonde haar en strakke huid, zou ze zo voor 40 doorgaan. Ook haar slipje ging uit en daaronder verscheen zowaar een mooie kale spleet. Meisjes in haar klas hadden het er wel eens over. Met wat zeep en een mesje deed ze het voor. Chantal voelde hoe de kordate handen van haar oma haar benen uit elkaar bewogen.

Dit kan toch niet?? Nu werd Els wat geïrriteerd. Dus stilzitten en laat mij maar even oké? Zo streng als ze was, zo gevoelig ging ze met het mesje aan de slag. Met zachte halen maakte ze strepen in het witte schuim wat op haar kruis zat. Ze was even bang dat het er misschien kinderachtig uit zou zien, maar Els verzekerde haar dat alle moderne vrouwen kaal waren. Ook de gevoelige zijkanten van haar spleetje werden zo geraakt.

Ook merkte ze dat haar oma de huid rond haar kontje ook meenam. Met een kleine 10 minuten was ze klaar en liet trots het resultaat zien met een spiegeltje. Chantal zag nu voor het eerst dat haar schaamlippen echt wel groter waren dan vroeger, en gevoeliger.

Maar mooi was het wel. De meiden giechelden alsof ze allebei tieners waren. Zelf gleed ze ook even met haar hand door haar spleetje. Op de logeerkamer had Chantal zich afgedroogd en keek in de spiegel van die kamer.

Het was lekker warm, dus ze kon gewoon naakt rond blijven lopen. Ze keek zichzelf aan en zag een jonge vrouw trots terugkijken. Ja met haar nieuwe ronde vormen en haar kale gleufje vond ze zichzelf een mooie jonge vrouw.

Ze bracht haar spleetje wat dichter bij het glas van de spiegel om zichzelf van dichtbij te bewonderen. Haar roze kutlipjes waren wat opgezet en voelde wat branderig van het scheren.

De binnenste lipjes stonden daar brutaal tussen en krulde wat naar buiten van de opwinding. De scheerbeurt was haar niet in de koude kleren gaan zitten. Ze voelde tussen haar binnenste lipjes en gleed zo door het vochtige gleufje.

Wat was het vochtig en glad daar! Zonder moeite verdween er een vinger in haar onderbuikje. Ahhh wat een heerlijk gevoel. Ze dacht aan de keer dat ze Ricky uit de 3e had afgetrokken. Zijn pikkie zou er makkelijk inpassen nu. Met haar ogen dicht dwaalde ze af naar de zoete gedachten van haar tennisleraar. De donkere jongen met zijn sterke handen hadden haar al wat onrustige nachten opgeleverd. Met de uiteinden van haar vingers beroerde ze haar klitje, die electrisch geladen leek te zijn.

Haar ademhaling versnelde wat en met korte sneller wordende kreuntjes bereikte ze haar eerste orgasme bij haar opa en oma thuis. Die avond zaten Chantal, Maaike en opa en oma op de bank naar hun favoriete serie Dexter te kijken. Thuis mochten ze dat nog niet zien, te gruwelijk. Rond een uur of tien moest Maaike naar bed, die was toen pas twaalf. Vlak nadat ze Maaike in bed hadden gestopt ging het beneden over jongens ging. Els schonk een glas wijn in voor haar en haar man, en sloeg Chantal bewust over.

Verbaasd keek Els Harry aan, en toen naar Chantal. Maar vooruit een klein glaasje". Chantal keek weer even naar het scherm waar inmiddels een nieuwe serie was begonnen over een politiekorps die op jacht gingen naar drugsdealers en prostituees. Na een paar wijntjes werd Chantal wat losser en wilde aan haar opa en oma bewijzen dat ze volwassener was dan zij dachten.

Het zat haar nog niet echt lekker dat ze haar net een beetje uitlachten. Op tv werd een hoertje aangehouden die euro had verdiend met een avond tippelen. Verbaasd keken Els en Harry haar aan. Els wisselde daarna snel een geile blik met haar man, dit kon leuk worden. Ik heb een jongen uit de 3e mijn borsten laten zien voor een euro". Een milde glimlach verscheen op het gezicht van Els, alsof ze had verteld dat ze iemands hand had vastgehouden.

Harry begon zich nu ook te interesseren, maar besloot Els het werk te laten doen. Nu ze het zo hoorde klonk het wel heftig. Toch knikte Chantal schuldbewust en richtte haar ogen op de grond. En ik had geld nodig om te bellen". Onzeker keek ze weer op naar de reactie van Els, om te zien of ze haar veroordeelde. Maar Els stelde haar gerust en zei dat het goed was, en schonk ondertussen haar wijn bij.

Op tv was een hoertje een man aan het pijpen in een auto. Toen de agent ze betrapte had ze een sliert zaad aan haar mond hangen. Ze zag dat Harry en Els daar minder hard om konden lachen. Ze voelde zich weer kleiner worden, shit was dit dan ook weer iets voor volwassenen. Els legde uit wat er aan de hand was. Dat doe ik ook bij Harry.

Iedere dag als het even kan". Verbaasd keek ze haar oma aan, zo had ze haar oma nog niet gezien. Ze probeerde zich er een beetje onderuit te praten "Ja oké, maar dat is je man. Zij doet het bij een wildvreemde! Ook daar had Els van terug. Toen ik nog jong was en aan geld moest komen. Ik vond neuken voor geld te ver gaan, maar ik heb heel wat mannen klaargepijpt". Chantal wist niet wat ze hoorde. Pijpen had zij nog nooit gedaan, alleen wat van gehoord.

Het leek haar maar vies, zo'n ding in je mond. Zou dat betekenen dat ze ook dat spul in haar mond had gehad. Het zal de wijn zijn geweest, maar vanaf daar werd alles wat vager. Ze zat even later met 10 euro in haar hand en naast haar opa op de bank terwijl oma alvast wat begonnen met haar eerste les.

Ze voelde haar hart kloppen in haar keel. Ondanks de alcohol was ze nu weer helemaal bij de les. Opa Harry en oma Els hadden haar gerustgesteld “Kom liefje, het is makkelijker dan je denkt. Als je dit goed kunt, dan heb je de jongens voor het uitkiezen! Chantal aarzelde een beetje maar bleef gefocust op wat er ging gebeuren. Gebiologeerd keek ze hoe haar oma op haar knieën voor Harry was gaan zitten.

Met haar hand knoopte ze zijn spijkerbroek los en een grote tent had zich gevormd in zijn strakke onderbroek. Wat een enorme piemel moest opa hebben. Els trok haar shirtje uit en knipte haar bh los en met een rechte rug showde ze haar mooie volle borsten. Eerst deed ze Harry's schoenen en broek uit en haalde toen de elastiek over zijn stijve pik.

Chantal schrok een beetje van de omvang maar bleef zitten waar ze zat op zo'n 50 cm afstand van dit geile tafereel. Ze zag zo de dikke stijve pik van haar opa als een rookworst op zijn buik liggen. Ze zag zo dichtbij dat ze de geilheid van zijn pik gewoon kon ruiken en zag dat oma een druppeltje oplikte dat uit de spleet op zijn dikke eikel kwam. Daarna daalde Els af met haar mond en begon Harry's kale ballen een voor een in haar mond te nemen terwijl ze de grote stijve pik langzaam aftrok. Harry trok zijn shirt wat omhoog over zijn bolle buik.

Af en toe vertelde Els aan Chantal hoe lekker ze zijn pik vond. Harry kreunde daarop goedkeurend en noemde haar liefkozend sletje, geile hoer of spermaprinsesje.

Ook vertelde Els dat Harry een goed voedingspatroon had en altijd veel zaad produceerde. Chantal was gefascineerd door de mooie stijve pik en de dikke ballen die zo het witte spul zouden gaan maken. Zo goor als ze het eerder had gevonden, zo natuurlijk leek het nu om zich te mengen in dit geile spel. Tijdens het pijpen bewoog Els ook een hand over het been van haar kleindochter. Harry had ondertussen zijn ogen dicht en pakte haar hand vast. Chantal voelde zich nat worden en wist dat ze voor de bijl ging.

Toen Els zeker wist dat Chantal mee ging doen, pakte ze haar handje en legde die onder de zware ballen van Harry. Gehoorzaam deed Chantal haar slipje uit en trok haar rokje wat omhoog om haar opa het uitzicht te gunnen. Na wat gestreeld te hebben dirigeerde Els haar kleindochter met haar hoofd naar de dikke eikel.

Ja daar op die gevoelige plek. Shemale escort neukt man in hotel ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». TS Goddess Domino Presley. Kontneuken plus creampie voor Ladyboy. Slaaf ontvangt een DP van een transsexuele meesteres. Trannies Gangbang Male Slave. Man klaar geneukt door mooie tranny. Mooie ladyboy neukt kontje van man.

Jackpot In De Jacuzzi. Ladyboy poeiert een vastgebonden man in z'n anus. Tranny Nurses Aubrey Sc 3.

Studente ontvangt thuis gratis sex adressenZelfs haar vriendinnen wisten het toen nog niet. Chantal was op een zaterdag na het sporten gaan douchen bij Harry en Els, die woonden namelijk tegenover de tennisvelden. Naakt stond ze zich in te zepen toen Els binnenliep. Niks geks, want ze zag haar al jaren naakt. Nu was het alleen anders. Els had haar eens van boven tot onder bekeken en keurde haar jongvolwassen lichaam, en zo te zien keurde ze haar goed.

Chantal werd er een beetje verlegen van en draaide zich wat weg, bang dat Els haar niet mooi vond. Jammer alleen dat je je niet scheert tussen je benen".

Els had haar uitgelegd waarom veel vrouwen dat deden en waarom het eigenlijk ook wel schoon was. Het kostte Els wat moeite om het haar weg te willen scheren. Chantal twijfelde nog en vond het een beetje ordinair om kaal te zijn. En zoals altijd nam ze ook deze tip weer aan. Op de badrand nam Chantal plaats en keek eerst naar hoe Els het bij zichzelf voordeed. Zonder blikken of blozen kleedde Els zich uit en sprongen haar mooie volle borsten te voorschijn. Chantal vond haar oma echt mooi.

Met haar geverfde blonde haar en strakke huid, zou ze zo voor 40 doorgaan. Ook haar slipje ging uit en daaronder verscheen zowaar een mooie kale spleet. Meisjes in haar klas hadden het er wel eens over. Met wat zeep en een mesje deed ze het voor. Chantal voelde hoe de kordate handen van haar oma haar benen uit elkaar bewogen.

Dit kan toch niet?? Nu werd Els wat geïrriteerd. Dus stilzitten en laat mij maar even oké? Zo streng als ze was, zo gevoelig ging ze met het mesje aan de slag. Met zachte halen maakte ze strepen in het witte schuim wat op haar kruis zat. Ze was even bang dat het er misschien kinderachtig uit zou zien, maar Els verzekerde haar dat alle moderne vrouwen kaal waren.

Ook de gevoelige zijkanten van haar spleetje werden zo geraakt. Ook merkte ze dat haar oma de huid rond haar kontje ook meenam. Met een kleine 10 minuten was ze klaar en liet trots het resultaat zien met een spiegeltje. Chantal zag nu voor het eerst dat haar schaamlippen echt wel groter waren dan vroeger, en gevoeliger. Maar mooi was het wel. De meiden giechelden alsof ze allebei tieners waren.

Zelf gleed ze ook even met haar hand door haar spleetje. Op de logeerkamer had Chantal zich afgedroogd en keek in de spiegel van die kamer. Het was lekker warm, dus ze kon gewoon naakt rond blijven lopen. Ze keek zichzelf aan en zag een jonge vrouw trots terugkijken. Ja met haar nieuwe ronde vormen en haar kale gleufje vond ze zichzelf een mooie jonge vrouw.

Ze bracht haar spleetje wat dichter bij het glas van de spiegel om zichzelf van dichtbij te bewonderen. Haar roze kutlipjes waren wat opgezet en voelde wat branderig van het scheren. De binnenste lipjes stonden daar brutaal tussen en krulde wat naar buiten van de opwinding.

De scheerbeurt was haar niet in de koude kleren gaan zitten. Ze voelde tussen haar binnenste lipjes en gleed zo door het vochtige gleufje. Wat was het vochtig en glad daar!

Zonder moeite verdween er een vinger in haar onderbuikje. Ahhh wat een heerlijk gevoel. Ze dacht aan de keer dat ze Ricky uit de 3e had afgetrokken. Zijn pikkie zou er makkelijk inpassen nu. Met haar ogen dicht dwaalde ze af naar de zoete gedachten van haar tennisleraar.

De donkere jongen met zijn sterke handen hadden haar al wat onrustige nachten opgeleverd. Met de uiteinden van haar vingers beroerde ze haar klitje, die electrisch geladen leek te zijn. Haar ademhaling versnelde wat en met korte sneller wordende kreuntjes bereikte ze haar eerste orgasme bij haar opa en oma thuis. Die avond zaten Chantal, Maaike en opa en oma op de bank naar hun favoriete serie Dexter te kijken. Thuis mochten ze dat nog niet zien, te gruwelijk. Rond een uur of tien moest Maaike naar bed, die was toen pas twaalf.

Vlak nadat ze Maaike in bed hadden gestopt ging het beneden over jongens ging. Els schonk een glas wijn in voor haar en haar man, en sloeg Chantal bewust over. Verbaasd keek Els Harry aan, en toen naar Chantal. Maar vooruit een klein glaasje". Chantal keek weer even naar het scherm waar inmiddels een nieuwe serie was begonnen over een politiekorps die op jacht gingen naar drugsdealers en prostituees. Na een paar wijntjes werd Chantal wat losser en wilde aan haar opa en oma bewijzen dat ze volwassener was dan zij dachten.

Het zat haar nog niet echt lekker dat ze haar net een beetje uitlachten. Op tv werd een hoertje aangehouden die euro had verdiend met een avond tippelen. Verbaasd keken Els en Harry haar aan.

Els wisselde daarna snel een geile blik met haar man, dit kon leuk worden. Ik heb een jongen uit de 3e mijn borsten laten zien voor een euro". Een milde glimlach verscheen op het gezicht van Els, alsof ze had verteld dat ze iemands hand had vastgehouden.

Harry begon zich nu ook te interesseren, maar besloot Els het werk te laten doen. Nu ze het zo hoorde klonk het wel heftig. Toch knikte Chantal schuldbewust en richtte haar ogen op de grond. En ik had geld nodig om te bellen". Onzeker keek ze weer op naar de reactie van Els, om te zien of ze haar veroordeelde. Maar Els stelde haar gerust en zei dat het goed was, en schonk ondertussen haar wijn bij. Op tv was een hoertje een man aan het pijpen in een auto. Toen de agent ze betrapte had ze een sliert zaad aan haar mond hangen.

Ze zag dat Harry en Els daar minder hard om konden lachen. Ze voelde zich weer kleiner worden, shit was dit dan ook weer iets voor volwassenen. Els legde uit wat er aan de hand was. Dat doe ik ook bij Harry. Iedere dag als het even kan".

Verbaasd keek ze haar oma aan, zo had ze haar oma nog niet gezien. Ze probeerde zich er een beetje onderuit te praten "Ja oké, maar dat is je man. Zij doet het bij een wildvreemde! Ook daar had Els van terug. Toen ik nog jong was en aan geld moest komen. Ik vond neuken voor geld te ver gaan, maar ik heb heel wat mannen klaargepijpt". Chantal wist niet wat ze hoorde. Pijpen had zij nog nooit gedaan, alleen wat van gehoord. Het leek haar maar vies, zo'n ding in je mond. Zou dat betekenen dat ze ook dat spul in haar mond had gehad.

Het zal de wijn zijn geweest, maar vanaf daar werd alles wat vager. Ze zat even later met 10 euro in haar hand en naast haar opa op de bank terwijl oma alvast wat begonnen met haar eerste les. Ze voelde haar hart kloppen in haar keel. Ondanks de alcohol was ze nu weer helemaal bij de les. Opa Harry en oma Els hadden haar gerustgesteld “Kom liefje, het is makkelijker dan je denkt.

Als je dit goed kunt, dan heb je de jongens voor het uitkiezen! Chantal aarzelde een beetje maar bleef gefocust op wat er ging gebeuren. Gebiologeerd keek ze hoe haar oma op haar knieën voor Harry was gaan zitten. Met haar hand knoopte ze zijn spijkerbroek los en een grote tent had zich gevormd in zijn strakke onderbroek.

Wat een enorme piemel moest opa hebben. Els trok haar shirtje uit en knipte haar bh los en met een rechte rug showde ze haar mooie volle borsten. Eerst deed ze Harry's schoenen en broek uit en haalde toen de elastiek over zijn stijve pik.

Chantal schrok een beetje van de omvang maar bleef zitten waar ze zat op zo'n 50 cm afstand van dit geile tafereel. Ze zag zo de dikke stijve pik van haar opa als een rookworst op zijn buik liggen. Ze zag zo dichtbij dat ze de geilheid van zijn pik gewoon kon ruiken en zag dat oma een druppeltje oplikte dat uit de spleet op zijn dikke eikel kwam.

Daarna daalde Els af met haar mond en begon Harry's kale ballen een voor een in haar mond te nemen terwijl ze de grote stijve pik langzaam aftrok. Harry trok zijn shirt wat omhoog over zijn bolle buik. Af en toe vertelde Els aan Chantal hoe lekker ze zijn pik vond. Harry kreunde daarop goedkeurend en noemde haar liefkozend sletje, geile hoer of spermaprinsesje. Ook vertelde Els dat Harry een goed voedingspatroon had en altijd veel zaad produceerde. Chantal was gefascineerd door de mooie stijve pik en de dikke ballen die zo het witte spul zouden gaan maken.

Zo goor als ze het eerder had gevonden, zo natuurlijk leek het nu om zich te mengen in dit geile spel. Tijdens het pijpen bewoog Els ook een hand over het been van haar kleindochter.

Harry had ondertussen zijn ogen dicht en pakte haar hand vast. Chantal voelde zich nat worden en wist dat ze voor de bijl ging. Toen Els zeker wist dat Chantal mee ging doen, pakte ze haar handje en legde die onder de zware ballen van Harry. Gehoorzaam deed Chantal haar slipje uit en trok haar rokje wat omhoog om haar opa het uitzicht te gunnen. Na wat gestreeld te hebben dirigeerde Els haar kleindochter met haar hoofd naar de dikke eikel.

Ja daar op die gevoelige plek. Shemale escort neukt man in hotel ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». TS Goddess Domino Presley. Kontneuken plus creampie voor Ladyboy. Slaaf ontvangt een DP van een transsexuele meesteres.

Trannies Gangbang Male Slave. Man klaar geneukt door mooie tranny. Mooie ladyboy neukt kontje van man. Jackpot In De Jacuzzi. Ladyboy poeiert een vastgebonden man in z'n anus. Tranny Nurses Aubrey Sc 3.
Je lul aftrekken prive ontvangst zondag


Opengesperde Kut © 2018