Neuk er op los hard vingeren

neuk er op los hard vingeren

Na dit gedaan te hebben liep ik nog even naar boven om een shirtje te pakken en vervolgens weer terug naar de tuin. Toen ik in de deuropening stond zag ik dat Ron dichterbij mijn vrouw zat, heel vaag zag ik in het donker dat 1 been van mijn vrouw over de leuning lag dus kon het niet anders dat zij met haar benen wijd moest liggen. Ik deed nog 2 stappen en zag dat hij zijn hand onder haar jurk had, in de schemer kon ik zien hoe hij 2 vingers in haar kut had en haar redelijk ruig aan het vingeren was.

Ik zag dat zij tegen zijn vingers aan het rijden was. Even moest ik slikken maar werd gelijk zo geil van wat ik zag dat mijn pik gelijk stijf was. Ik ging op de grond voor de bank zitten en met 1 hand pakte ik haar andere been, nu lag ze met haar benen helemaal uit elkaar en werd steeds wilder gevingerd.

Zelf masseerde zij haar clitoris en begon steeds wilder te bewegen. Dit was wel heel erg geil. Ron pakte een kussen en ging op zijn knieën naast haar zitten, zelf nam ik zijn plaats in en vingerde samen met hem haar zeiknatte kut.

Ik was mezelf al aan het aftrekken maar Ron haalde nu pas zijn lul uit zijn broek… zelfs in het donker was dit even schrikken. Met 1 hand had hij hem beet. Het leek wel een grote zwarte komkommer maar dan dikker, ik zag haar kijken.

Tegelijk begon ze sneller te draaien dus hier werd ze dus heel erg geil van. Hij pakte haar hoofd vast en drukte zijn lul tegen haar lippen.

Langzaam duwde hij zijn lul in haar mond en rustig maakte hij neukbewegingen. Hij pakte haar hand en liet zich erbij aftrekken terwijl hij opnieuw zijn grote vingers in haar kutje liet verdwijnen. Ze begon sneller te trekken en zag dat ze ook harder aan zijn lul aan het zuigen was. Haar andere hand ging steeds sneller over haar clit en haar hele lichaam ging heen en weer.

Ik hield het niet meer en kwam klaar als nooit tevoren, ik spoot alles over haar kut en tegelijker tijd zag ik haar verkrampen, ze liet zijn paal uit haar mond glijden en kwam kreunend klaar, terwijl ze met 1 hand verder bleef trekken. Zelf hielp hij even mee en spoot haar helemaal vol, haar hals kin en borsten zaten helemaal onder. Gelijk stond hij op, ze was nog met zichzelf bezig maar hij trok haar benen uit elkaar en duwde zijn paal hard en diep in haar kut.

Gelijk kwam ze weer klaar en hij begon haar hard te neuken, na een paar minuten spoot hij haar kut vol en al kreunend en hijgend kwam zij nogmaals klaar. Plots ging de telefoon en heel suffig nam mijn vrouw op, natuurlijk was het haar vriendin om te vragen of en wanneer hij thuiskwam. Ze waren nog in gesprek maar Ron trok haar benen weer uit elkaar en terwijl ze aan de telefoon zat stak hij zijn pik diep in haar kut.

Gelijk haalde hij zijn lul er weer uit en begon zich af te trekken boven haar borsten. Ik hoorde haar zeggen tot morgen en voor dat ze opgehangen had duwde hij zijn lul tegen haar mond en kwam gelijk klaar. We gingen even zitten en mijn vrouw vertrok naar de badkamer om te douchen. Wordt een kort nachtje zei ik, dat wordt slapen op het strand. En inderdaad, nadat hij wegging ging na 3 uur slaap de wekker en na 15 minuten werd er aangebeld en werden wij opgehaald.

Aangekomen op het strand zochten we een beschutte plek in de duinen vlak bij een strandtent en na de koffie lagen de vrouwen al te zonnen. Ron vertelde mij dat hij zijn vriendin verteld had dat hij mijn vrouw geneukt had. Hij vertelde dat ze een vrij open relatie hadden en dat zijn vriendin behoorlijk opgewonden was geworden nadat hij het haar verteld had.

Ze had hem aangegeven dat zijzelf ook wel eens zin had om het met mijn vrouw te doen en had gevraagd om is te proberen of we iets konden verzinnen om het te laten gebeuren. De vrouwen lagen er lekker bij zo, steeds zag ik de blik van mijn vrouw richting de grote bobbel in Rons zwembroek kijken.

Zij en haar vriendin lagen met hun benen een beetje uit elkaar en ook dat maakte het toch weer spannend. En was het gisteren gezellig hoorde ik haar vriendin vragen. Ja, dat was het zeker, gaf ze als antwoord maar nog voor zij verder kon vertellen deed Ron die naast haar lag iets verrassends.

Hij schoof zijn hand in haar bikinibroekje en zei, zo gezellig was het met haar. Mijn vrouw verkrampte en wilde haar benen bij elkaar doen, maar haar vriendin pakte haar andere been en trok deze uit elkaar, gelijk gaf ze haar een zoen en zei dat ze geil werd van haar en dat zij haar samen met Ron ging neuken.

Mijn vrouw ontspande en deed niets meer, het enige wat ze zei was, doe maar wat je wilt ik blijf wel liggen. Haar vriendin nam het vingeren over van hem. Hij duwde zijn lul in haar mond en begon met zachte neukbewegingen zich af laten zuigen.

Zij was inmiddels met haar mond bezig om tegelijkertijd te vingeren en te likken. Zelf duwde ik mijn lul in de kut van haar vriendin en na nog geen 5 minuten kwam hij klaar in haar mond, mijn vrouw van het likken en ik en haar vriendin van het neuken en zelf bevrediging. Dat waren even wat geile minuten in de duinen.

De rest van de dag werd er gezwommen en geslapen in de zon. Laat in de middag hebben we nog wat gegeten en reden terug naar huis. Even nog wat drinken bij ons thuis stelde haar vriendin voor.

Ok is goed, zei mijn vrouw en weer zaten we met zijn vieren hangend nog onder het zand in hun tuin. Ron en zijn vrouw stonden op en zeiden tegen mij, we nemen haar even mee, want we gaan douchen en we willen haar even voor ons zelf hebben.

Mijn vrouw keek naar mij maar ik stemde al in. Neem haar maar mee, zei ik. Ik hoorde niet veel boven en al heel snel hoorde ik ze alweer naar beneden komen. Door de deur gekomen begreep ik het gelijk, haar vriendin had alleen een jurkje aan en Ron een korte broek, mijn vrouw naakt. Wil je dat wij haar hier nemen of wil je de avond thuis afsluiten zoals gisteren in de tuin maar dan met mij erbij.

Het laatste, zei ik, en met alleen een handdoek om in de auto kwamen we thuis. Gelijk werd ze in de tuin neergelegd en Ron en zijn vriendin vingerde en neukte haar zo geil dat we die avond zeker 4 keer klaarkwamen. Het was mooi geweest en de vriendin van Ron zei tegen hem, ga jij maar naar huis ik blijf vannacht hier. Lesbisch vingeren met amateur Latinas De kont van zijn vrouw vingeren Sexy solo vingeren, van dichtbij en intiem Super hete babe Dildoing en haar kutje vingeren Lekkere sexy tiener vingeren Haar kont vingeren voor ze wordt geneukt Haar poesje voor de camera vingeren Verleidelijk sexy meisje in haar kutje vingeren Flirterige lesbiennes vingeren en likken Twee Brunette lesbiennes vingeren en eten een poesje Poesje vingeren en hard geneukt Amateur meiden likken en vingeren elkaars kutjes Rijpe lesbische voyeur meisjes vingeren elkaar Hete Babe geniet van harde dildo neuken en vingeren Duitse Milf vingeren Gepassioneerd vingeren en missionary seks Opwindende lesbo massage en vingeren Poesje likken en daarna vingeren en neuken Geile meiden vingeren en vuisten in een openbaar toilet Lesbiennes vingeren elkaar Anaal vingeren brengt haar in de stemming Vingeren voor haar kont gebroken wordt Vingeren voor er anaal gepompt wordt Vingeren wekt een lesbienne surfer meisje voor vuisten

..

Rimpelkut gedwongen klaarkomenneuk er op los hard vingeren

Na dit gedaan te hebben liep ik nog even naar boven om een shirtje te pakken en vervolgens weer terug naar de tuin. Toen ik in de deuropening stond zag ik dat Ron dichterbij mijn vrouw zat, heel vaag zag ik in het donker dat 1 been van mijn vrouw over de leuning lag dus kon het niet anders dat zij met haar benen wijd moest liggen.

Ik deed nog 2 stappen en zag dat hij zijn hand onder haar jurk had, in de schemer kon ik zien hoe hij 2 vingers in haar kut had en haar redelijk ruig aan het vingeren was. Ik zag dat zij tegen zijn vingers aan het rijden was. Even moest ik slikken maar werd gelijk zo geil van wat ik zag dat mijn pik gelijk stijf was.

Ik ging op de grond voor de bank zitten en met 1 hand pakte ik haar andere been, nu lag ze met haar benen helemaal uit elkaar en werd steeds wilder gevingerd. Zelf masseerde zij haar clitoris en begon steeds wilder te bewegen. Dit was wel heel erg geil. Ron pakte een kussen en ging op zijn knieën naast haar zitten, zelf nam ik zijn plaats in en vingerde samen met hem haar zeiknatte kut. Ik was mezelf al aan het aftrekken maar Ron haalde nu pas zijn lul uit zijn broek… zelfs in het donker was dit even schrikken.

Met 1 hand had hij hem beet. Het leek wel een grote zwarte komkommer maar dan dikker, ik zag haar kijken. Tegelijk begon ze sneller te draaien dus hier werd ze dus heel erg geil van. Hij pakte haar hoofd vast en drukte zijn lul tegen haar lippen. Langzaam duwde hij zijn lul in haar mond en rustig maakte hij neukbewegingen.

Hij pakte haar hand en liet zich erbij aftrekken terwijl hij opnieuw zijn grote vingers in haar kutje liet verdwijnen. Ze begon sneller te trekken en zag dat ze ook harder aan zijn lul aan het zuigen was. Haar andere hand ging steeds sneller over haar clit en haar hele lichaam ging heen en weer.

Ik hield het niet meer en kwam klaar als nooit tevoren, ik spoot alles over haar kut en tegelijker tijd zag ik haar verkrampen, ze liet zijn paal uit haar mond glijden en kwam kreunend klaar, terwijl ze met 1 hand verder bleef trekken.

Zelf hielp hij even mee en spoot haar helemaal vol, haar hals kin en borsten zaten helemaal onder. Gelijk stond hij op, ze was nog met zichzelf bezig maar hij trok haar benen uit elkaar en duwde zijn paal hard en diep in haar kut. Gelijk kwam ze weer klaar en hij begon haar hard te neuken, na een paar minuten spoot hij haar kut vol en al kreunend en hijgend kwam zij nogmaals klaar.

Plots ging de telefoon en heel suffig nam mijn vrouw op, natuurlijk was het haar vriendin om te vragen of en wanneer hij thuiskwam. Ze waren nog in gesprek maar Ron trok haar benen weer uit elkaar en terwijl ze aan de telefoon zat stak hij zijn pik diep in haar kut. Gelijk haalde hij zijn lul er weer uit en begon zich af te trekken boven haar borsten. Ik hoorde haar zeggen tot morgen en voor dat ze opgehangen had duwde hij zijn lul tegen haar mond en kwam gelijk klaar.

We gingen even zitten en mijn vrouw vertrok naar de badkamer om te douchen. Wordt een kort nachtje zei ik, dat wordt slapen op het strand. En inderdaad, nadat hij wegging ging na 3 uur slaap de wekker en na 15 minuten werd er aangebeld en werden wij opgehaald. Aangekomen op het strand zochten we een beschutte plek in de duinen vlak bij een strandtent en na de koffie lagen de vrouwen al te zonnen.

Ron vertelde mij dat hij zijn vriendin verteld had dat hij mijn vrouw geneukt had. Hij vertelde dat ze een vrij open relatie hadden en dat zijn vriendin behoorlijk opgewonden was geworden nadat hij het haar verteld had. Ze had hem aangegeven dat zijzelf ook wel eens zin had om het met mijn vrouw te doen en had gevraagd om is te proberen of we iets konden verzinnen om het te laten gebeuren.

De vrouwen lagen er lekker bij zo, steeds zag ik de blik van mijn vrouw richting de grote bobbel in Rons zwembroek kijken. Zij en haar vriendin lagen met hun benen een beetje uit elkaar en ook dat maakte het toch weer spannend.

En was het gisteren gezellig hoorde ik haar vriendin vragen. Ja, dat was het zeker, gaf ze als antwoord maar nog voor zij verder kon vertellen deed Ron die naast haar lag iets verrassends. Hij schoof zijn hand in haar bikinibroekje en zei, zo gezellig was het met haar. Mijn vrouw verkrampte en wilde haar benen bij elkaar doen, maar haar vriendin pakte haar andere been en trok deze uit elkaar, gelijk gaf ze haar een zoen en zei dat ze geil werd van haar en dat zij haar samen met Ron ging neuken.

Mijn vrouw ontspande en deed niets meer, het enige wat ze zei was, doe maar wat je wilt ik blijf wel liggen. Haar vriendin nam het vingeren over van hem. Hij duwde zijn lul in haar mond en begon met zachte neukbewegingen zich af laten zuigen. Zij was inmiddels met haar mond bezig om tegelijkertijd te vingeren en te likken. Zelf duwde ik mijn lul in de kut van haar vriendin en na nog geen 5 minuten kwam hij klaar in haar mond, mijn vrouw van het likken en ik en haar vriendin van het neuken en zelf bevrediging.

Dat waren even wat geile minuten in de duinen. De rest van de dag werd er gezwommen en geslapen in de zon. Laat in de middag hebben we nog wat gegeten en reden terug naar huis. Even nog wat drinken bij ons thuis stelde haar vriendin voor. Ok is goed, zei mijn vrouw en weer zaten we met zijn vieren hangend nog onder het zand in hun tuin. Ron en zijn vrouw stonden op en zeiden tegen mij, we nemen haar even mee, want we gaan douchen en we willen haar even voor ons zelf hebben.

Mijn vrouw keek naar mij maar ik stemde al in. Neem haar maar mee, zei ik. Ik hoorde niet veel boven en al heel snel hoorde ik ze alweer naar beneden komen.

Door de deur gekomen begreep ik het gelijk, haar vriendin had alleen een jurkje aan en Ron een korte broek, mijn vrouw naakt. Wil je dat wij haar hier nemen of wil je de avond thuis afsluiten zoals gisteren in de tuin maar dan met mij erbij. Het laatste, zei ik, en met alleen een handdoek om in de auto kwamen we thuis.

Gelijk werd ze in de tuin neergelegd en Ron en zijn vriendin vingerde en neukte haar zo geil dat we die avond zeker 4 keer klaarkwamen. Het was mooi geweest en de vriendin van Ron zei tegen hem, ga jij maar naar huis ik blijf vannacht hier. Lesbisch vingeren met amateur Latinas De kont van zijn vrouw vingeren Sexy solo vingeren, van dichtbij en intiem Super hete babe Dildoing en haar kutje vingeren Lekkere sexy tiener vingeren Haar kont vingeren voor ze wordt geneukt Haar poesje voor de camera vingeren Verleidelijk sexy meisje in haar kutje vingeren Flirterige lesbiennes vingeren en likken Twee Brunette lesbiennes vingeren en eten een poesje Poesje vingeren en hard geneukt Amateur meiden likken en vingeren elkaars kutjes Rijpe lesbische voyeur meisjes vingeren elkaar Hete Babe geniet van harde dildo neuken en vingeren Duitse Milf vingeren Gepassioneerd vingeren en missionary seks Opwindende lesbo massage en vingeren Poesje likken en daarna vingeren en neuken Geile meiden vingeren en vuisten in een openbaar toilet Lesbiennes vingeren elkaar Anaal vingeren brengt haar in de stemming Vingeren voor haar kont gebroken wordt Vingeren voor er anaal gepompt wordt Vingeren wekt een lesbienne surfer meisje voor vuisten

..

Sperma neuken biman zoekt biman


De onvergeetelijke zomerdag - keer gelezen. Het was een warme zomerdag, en ik lag gezellig samen met mijn vriendje, Pascal, in een bos.

We lagen te tongzoenen, meer deden we niet want Dirk kon elk moment toekomen. Toch was ik al geil en begon zijn broek los te maken, hij hield mij even tegen, maar toen ik zijn paal aanraakte, liet hij mij doen.

Ik kwam aan zijn eikel en voelde hij zijn lul harder werd, ik begon hem zalig af te trekken. Kennelijk was hij ook al geil want hij kwam tamelijk snel klaar, ik voelde zijn sperma op mijn hand en begon dat af te likken. Wat we niet hadden gemerkt was dat Dirk al was toegekomen. Toen ik keek naar Dirk zag ik dat hij een erectie had, en om het nog erger te maken, haalde ik Pascal zijn lul eruit en begon er stilletjes aan te likken. Ik stopte even, en vroeg aan Dirk of hij niet naast me kwam liggen, wat hij ook deed.

Terwijl ik verder ging met Pascal te likken en te pijpen deed Dirk zijn broek uit. Pascal zijn hijgen begon luider te worden dus hij ging bijna klaar komen, en ja, een paar seconden later voelde ik zijn heerlijk wit spul in mijn mondje. Dirk was zich ondertussen erg aan het rukken, en mijn poesje werd er nat van. Pascal zag dat ik genoot van Dirk zijn bezigheid, en hij begon mij uit te kleden; eerst ging mijn broek uit, dan was mijn slipje aan de beurt, maar daar hield hij even halt.

Hij zag hij opgewonden ik was, en begon mij hard te vingeren, ik begon te kreunen van genot, zo heerlijk was het. Toen begon ook Dirk mij uit te kleden, maar hij deed de bovenkant, en toen ik daar helemaal naakt stond, begonnen ook zij zich helemaal uit te kleden.

Nu stonden we daar alledrie naakt. Pascal begon ijverig aan mijn borsten en tepels te likken en kneedde ze, terwijl Dirk mijn poesje bewerkte met zijn tong. Zo heerlijk vond ik dat.

Opeens voelde ik een vinger in mijn kontje, nu ik was nog maagd en men had mij nog nooit gevingerd in mijn kontje. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Laat me je keihard vingeren voordat ik je neuk ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Een brunette neuken op de achterbank van je ruime suv.

Masturbatie koning legt nog eenmaal uit hoe je een vrouw laat squirten. Vind je het geil als ik in je tepeltjes knijp, Lei Ping? Jong, delicieus, en nu al een heerlijke squirtprinses. Morgan gaat voor de pijpslet award van het jaar!

Heerlijke witte billen verdienen ook een dikke lul. Roze poesje laat zich hard penetreren. Jenaveve Jolie laat zien waarom ze een porno ster is! Laat je natte gleufje eens zien , stouterd. Thaise huisvrouw laat zich misbruiken voor extra zakgeld. Audrey Hollander drukt een complete fruitmand in haar hol. Aziatische slet laat zich afranselen op het dak van een hotel.

neuk er op los hard vingeren

Opengesperde Kut © 2018