Lesbische meisjes beffen gratis pjes nl

lesbische meisjes beffen gratis pjes nl

..

Dikke lul komt klaar studentje neuken

Meisjes plagen kutjes vragen. Zuigen op een harde clit. Vriendinnetjes bezorgen elkaar een intens orgasme. Megan is dol op mooie, ronde pramen. Rijpe vrouw intiem met Chinees achtige stiefdochter. The Virgin Learns To Fuck.

Lola and Vanessa Pool Sextape. Hey lesbo, Kiss me, I'm lesbo too. Dirty Little College Secrets Sc 6. Stella weet als geen ander haar klanten tevreden te houden. Super Squirting Lesbian Babes. Blonde tiener masseuse zit op MILF. Stoere Dana verleid schattig blondje. De liefde tussen 2 sexy brunettes. Nieuwe collega in massagesalon vakkunding ingewerkt. Man mag alleen toekijken bij lesbisch experiment. Na school krijgt Betty voor het eerst een dikke dildo in haar poeperd.

Jessica voor het eerst intiem met haar vrouwelijke collega's. Milf Jennyfer berijdt een jonge vent met een grote lul. Aletta krijgt een massage. Blondje laat zich neuken door een andere vent.

Vuisten met een jongen. Dit zou zomaar eens de laatste kans kunnen zijn. Sexparty met geile sletten. Megan luistert naar Kelly. Getrouwde vrouw wordt hard geneukt in een taxi. Kim Holland anaal gangbang. Zoon en moeder neuken elkaar na massage. Kwartet Seizoen 1 Afl. Knappe blonde tiener zit in een harde gangbang.

De geile moeder van mijn vriend laat zien wat sex is. BDSM geile italiaanse meid in een gangbang. Twee blondines hebben buitenseks met 1 vent. Kagney Linn Karter heeft een gangbang met 4 negers. Seks met twee tieners. Adana neemt grote lul. Ashley Joi kleedt zich uit voor de camera. Spion wordt gevangen en misbruikt. Kim Holland wordt anaal genomen Duur: Kim Holland deepthroat gangbang Duur: Sensuele massage met een flink spuitende lul Duur: Blondje geneukt op kantoor Duur: Milf krijgt alles Duur: Dikke tieten amateur Duur: Blonde babe wordt lekker genomen Duur: Lief Aziatisch meisje neukt er op los Duur:


lesbische meisjes beffen gratis pjes nl

..Stel zoekt man voor trio sexcontact friesland

  • Wat zullen we nou beleven?
  • Lesbische meisjes beffen gratis pjes nl
  • Geplaatst in Uncategorized 7 reacties.
  • 371
Geile sex gratis pik afzuigen


Jouw gratis sex films! Two hot lesbians rubbing and fingering each others wet pussy. Sexy tiener sletje heeft een oogje op vrouwelijke loodgieter. Tiener lesbiennes gaan los voor de webcam. How To Please Kimmy.

The business of woman. De camera draait, jonge tiener lesbiennes zijn er klaar voor. Lesbische milfjes gaan in ondertrouw.

Schoondochter met bescheiden tietjes valt in de smaak. Jonge oma's genieten van elkaar. Tijd voor sauna en zachte voeten! Wil jij je teen eens in mijn anus stoppen? Moeder snoert dochter vakkundig de mond. Brazzers Lesbian Pornstars Orgy. Meisjes plagen kutjes vragen. Zuigen op een harde clit. Vriendinnetjes bezorgen elkaar een intens orgasme. Megan is dol op mooie, ronde pramen. Vantevoren had ik mijn haar door Ina kort laten knippen, vest met horlogeketting aan getrokken en stemmig anthracietgrijs colbert plus zwar te pantalon en mijn beste schoenen met lederen zolen aange daan om mee te kunnen met het gezelschap.

Geen dameslinge rie onder mijn kleding deze keer want dat wordt gauw te warm als de open haard ook nog vol op brandt. Men stelt daar prijs op het vorstenhuis, Napoleon en aan verwante geborneerde klootzakken.

Ik vind de Oranjeklanten lichtelijk onbenullig en ben sinds mijn achttiende fervent republikein. Het is goed dat je het weet. Heb nog even gekeken op Google naar naam Bartlema en vond diverse vermeldingen o. Ik vermoed dat de buren zich nu zo bedreigend zijn gaan opstellen dat je hun bomen wilt gaan aanvallen met een bijl.

Een geval van overmacht. Graag uitleg hoe je het gaat aanpakken. Wil ook wel mee helpen aan destructieve plannen, bij voor keur in Oud Testamentische stijl, toen er nog gehakt werd dat er spaanders vielen. Ben in het bezit van twee houtkloofbijlen en twee kettingzagen. Effectief voor het grove werk. Nou, ja, zie maar. Zie ook de horror movie The Texas Chainsaw Murders voor de juiste aanpak.

Film overigens niet om aan te zien. Maar al van de hak op de tak springend op nieuwjaarsdag even serieus en een over weging om mee te geven per email: Peta heeft behalve een aardig snuitje ook het een en ander aan herseninhoud in haar bol, dat wist iedereen al lang.

Viel me al snel op in de gemeente, waar verstandige vrouwen met een lampje zijn te zoeken. Dame om mee rekening te houden dus. Toch moeten we niet het woord uit Prediker vergeten: Daarom zijn veel EO le den van die blije mensen. Blijheid en domheid zijn synoniem en. Je ziet dat ik overal zo mijn gedachten over heb en dat maakt iemand niet populair, zeker niet in artistieke kring en. Heb ontzettend de pest aan beroepsbeeldende kunstenaars en er een hier zelfs uit huis getrapt t.

Zijn echtgenote mag nog wel komen en doet dat ook, althans voor kort tijd. IOp de lange duur zal ze wel afhaken.

Ze kijken erg neer op mijn werk als kunstenaars en voelen zich hoog verheven boven Ina en mij en steken dat niet onder stoelen of banken. Tijdens een tentoonstelling van mijn werk in Donzy temidden van Franse genodigden oreerde hij aan één stuk dat mijnw erk rotsooi was en "moet je eens kijken hoe die er bijs taat over mij; Hij verkeerde in de veronderstelling dat het allemaal Fransen waren op die ope ning, alleen stond mijn goede vriend Wim van Grootheest naast hem en die heeft de denigrerende op en aanmerkingen van Rommert haarfijn aan mij over gebracht.

Toen heb ik X. Mijn vriendelijkheid is allen bekend, meent mijn echtge note, behalve in het beeldende vak, doch dat spreekt van zelf. De late schilderijen van Constant, nog altijd de slimste van die vreselijke Cobra groep, vind ik niet zo slecht als je misschien zou denken en zijn vroege plexiglas construc ties New Babylon indertijd ook niet alhoewel het niet mijn cup of tea is en dat is andere koffie dan thee. De theore tische uitgangspunten van deze mensen totale nonsens.

Appel en Corneille kommersjele prut, hun vroeg werk slechte deri vaten van Klee en Miro. En ze hadden steeds maar andere wijven waar ze niet alleen mee thee dronken maar het ook nog deden hetgeen ik ook geen aanbeveling vind Lees net op internet een Telegraaf kop: Het gaat dus weer eens heel goed met het vaderland dat toch al veel te vol is. Een ander hot item is drankgebruik. Wij verkeren in de omstandigheid regelmatig een vrolijk echt paar te treffen in de Cher dat veel drinkt, na vijven wor den tenminste drie flessen roodwijn soldaat gemaakt.

Ik heb daar over mijn licht opgestoken bij een bevriende medicus in Heerenveen, die de inname van zulke hoeveelheden zonder meer levensbedreigend noemt. Het kost niet echt veel moeite die beperking. Heb een kwartier gekeken en vond het toen wel genoeg. Wat betreft die betaling van het schilderij dat jullie van mij hebben daar heb ik nooit meer naar gekeken, maar zal het doen. Ik neem aan dat jullie veel beter zijn in adminis tratie en zakelijke aangelegenheden waar ik een ontzettende hekel aan heb.

Wel verricht ik papierwerk voor Ina betref fende het aanvragen van een ZVO vergoeding en het laatste half jaar bezwaar schriften schrijven naar de inspectie van de belastingen, waarbij ik in het gelijk ben gesteld door mij te beroepen op het Frans Nederlands belasting verdrag waarbij dubbele heffingen uitgesloten worden.

Toevallig was ik op een ar tikel over belasting wetgeving gestuit. Je weet nog dat leuke, kleine poesje dat toen in de heg zat te miauwen, helaas is dood gereden.

Ina en ik hebben er bij staan grienen als een hyena toen we hem op een zomeravond vonden. Hij is begraven in de tuin met een steen op zijn grafje waar een tekst op staat. Hij is niet ouder geworden dan twee jaar.

Ik vind het nog steeds moeilijk te verte ren. Lewis heeft gespeculeerd in zijn boeken dat huisdieren van christenen behouden blijven. Ik mag het hopen en eigen lijk vind ik het een zeer acceptabele opvatting, die niet door iedereen wordt gedeeld.

Er wordt door jagers hier in de buurt geschoten op alles wat ro nd loopt op vier poten en ik ben blij dat ik nog geen vuurwapen in huis heb want ik weet niet of ik mij zou kunnen beheersen als ik een glaasje op heb.

Wie op dieren schiet, schiet ook op mensen. Er lo pen veel jonge herten rond in draf door de velden, soms vlak bij het huis en dat is fantasties om te zien, dat geeft mijn leven zin. Tijdens een oto rit met Karel en Ma deleine van W. De vogel heeft het niet overleefd. Laatst tij dens een wandeling een grote, dode das zien liggen, die een gevecht met een hond niet had overleefd.

Het grote, staande portret is al lang af en daarna is een grote tekening ver vaardigd door de hand van de kunstenaar, afmetingen 90 x 50 cm. Gevat in een klassiek vergulden lijst die tentoonge steld is in Amsterdam op een herdenkings tentoonstelling voor de overleden kunstenadelares Dieuwke Bakker van Gale rie Mokum. Een hoop werk, maar een zeer redelijke prijs voor gekregen. De tekening is opgenomen in de Galerie Mokum Collectie, die door een Stichting beheerd wordt, waar van de voorzitster ex-kunsthandelares Janna van Zon is waar mee ik sinds enkele jaren correspondeer.

We kennen elkaar vanaf en haar in overleden echtgenoot, fotograaf van de galerie. Een voor mij zeer belang rijke tijd die jaren, omdat ik als jonge en buitengewoon arme kunstenaar nauw betrokken was bij de galerie en de kunstenaars.

Ik woonde in het centrum. In een straal van een halve kilometer waren de avant garde galeries, op een kwar tier lopen het Stedelijk Museum waar ik regelmatig kwam koffie drinken toen ik in mei eindelijk in de contra prestatie kwam en voor het eerst van mijn leven genoeg geld had als vijfentwintigjarige om voorlopig schijt te hebben aan alles en iedereen. Die grijze middag 12 sept. Al die grijze en witte koppen, sommigen van de groep Nederlandse realist en al over leden, eentje helaas in een inrichting gekomen vanwege buitensporige gekte, twee in Frankrijk wonend, ook een soort gekte, een in Ierland helemaal van de gekke dus.

De opening was zo druk bezocht dat we de eerste anderhalf uur niet eens de galerie in konden. Ers tonden zioveel mensne buitend at autos er niet door konden. Wie te hard toeterde kreeg een regen van slagen en schoppen tegen het blik van zijn auto. Ik heb vrolijk mee gedaan. Vier Franse kennissen waren mee gekomen en dat maakte natuurlijk indruk op de aanwezigen. En zo hoort het ook. Vreemd dat Rinie op mijn vraag of ze wel altijd trouw was geweest aan Sjouk niet wilde antwoorden, maar geamu seerd glimlachte.

Dan weten we wel hoe laat het is. Ik houd van spektakel, maar met mate en onder voorbehoud. Het mag vooral niet al te wild of los geslagen worden. Een gemoedelijke sfeer met bitterballen en gevulde glazen waarin bekentenissen van eventuele intieme aard kunnen wor den gedaan als het de partijen belieft en de algehele sfeer er naar is, anders maar niet, prefereer ik een klame sfeer ondanks alles als burgerschilder boven woeste, artistieke drankgelagen waarin zo maar van alles kan gebeuren en enk ele deelnemers zich naakt onder de douche onder invloed van alcoholica tijdens een tuinfeest meenden te moeten begeven, waar ik nog steeds schande van spreek, zoals verleden zomer en weettikveel wat ze allemaal met malkander zijn gaan uit halen.

Ik durf er niet eens over na te denken als fatsoen lijk jongmensch. Ook de gastheer en gastvrouw waren niet bepaald amused en zelfs gepikeerd. Waar zijn we nu mee bezig?

Een tekening waarop een dubbel portret te zien is van de schilder Michel Chapellier die de penselen met elkaar kruisen als ware hij in een hoffelijk duel met zichzelf verzeild geraakt symbolisch!

De artist in gevecht! Het moet eerder een beetje zielig en somber klinken, doorspekt met onbereikbare liefdes, veel drank, ongelukken, echte lijke onmin, liefst ook nog een levensbedreigende ziekte en een handvol seksjuwelen plus psiegiese afwijkingen die toch in laatste instantie overwonnen worden dankzij bovenmen selijke pogingen van de artist, bij voorkeur geteisterd door kinderverlamming, z wakke blaas en longen of een per sistente geslachtsziekte net als Breitner, die maar door blijft etteren tot de dood ons scheidt en dankzij een klein stukje geloof in een Hogere Macht wonderbaar genezen wordt, dat past allemaal bij de moderne kunstenaar.

Het kost mij trouwens wel moeite om die indruk van somberheid en zwaar tillendheid te maken, net zoals iedereen altijd denkt dat ik de hele dag geen sodommieter uit voer, maar dat vind ik wel weer erg leuk dat laatste, dus dat houden we er maar in. Verder zo nu en dan contact met een kunsthistorica Jacqueline en heur wederhelft, die mijn laatste werk zeer bewon dert en ook kunsttheoretisch kan duiden, maar het vroegere werk weer helemaal niks vind en beweert dat ik veel har der moet werken n.

Wat zullen we nou beleven? Langzamerhand ben ik totaal ongevoelig geworden voor dit soort op- en aanmerkingen. Waar je het vandaan haalt die composities is mij als leek trouwens een raadsel. Mo tieven, spelen die door je hoofd en hoef je die dan zo maar op te schrijven? Is het aanleg of een gevolg van studie of allebei?

Je mag het niet zeggen maar ik zou ze het liefst zien opgesloten in heel strenge werkkampen, waar ze de hele dag diepe kuilen moeten graven in de brandende zon enweinig eten, maar wel veel slaag krijgen, dan zouden ze het wel afleren en gereso cialiseerd in de maatschappij terug keren om ook figuratief te gaan schi lderen.

Heerlijk die dromen van almacht en onmacht. Dat koor dat je schreef ; waar is het uitgevoerd en hoe lang duurde het stuk. Die partituur van die tango, schrijf je die met de hand? Dan is er hier een reusachtige verbouwing van de zolderverdieping waar drie vertrekken van tien bij vijf bij vier meter hoog komen en die ik zelf doe, ook de elektriek, dat alleen al weken duurde, een systeem met vier groepen, ne gen stopcontacten, twee hotelschakelingen,een aantal lichtpunten, drie toegangsdeuren, twee extra trappen, drie bal kenlagen van vijf en een halve meter per stuk de balk voor de plafonds, een grote, diepe kastenwand, enz.

Het is de grootste en meest intensieve ver bouwing die ik ooit heb gedaan en nu ook de laatste, want het gaat moeizamer allemaal dan tien jaar terug. De last der jaren. Ik kan misschien maar beter gauw dood zijn dan ben ik van alles af. Aan de andere kant wil ik toch AOW vangen waar ik nu als buitenlander nota bene apart me voor moet verzekeren.

Ik ben namelijk sinds nov. Een paar maanden geleden hebben we hier voor ons beiden een grafplaats gekocht, omdat die hier spotgoedkoop zijn, in tegenstelling tot Holland. Je moet van je naaste houden, maar niet van iedereen.

Hetgeen ook niet kan als ik aan Jeanne v. Kleedt Pietie zich nog steeds zo goed en zit haar kapsel nog even netjes als vroeger? Ik hoop maar van wel. Kun je haar de groeten doen? Ik vond haar altijd wel sympa, zoals de Fransman het zegt. Ik ben trouwens een paar maanden geleden over een stoofpeer gestruikeld en kwam onprettig terecht op mijn linkerknie op de weg. Niet uit bescheidenheid, welneen, maar uit prak tische overwegingen.

Het stelt verder niets voor, denk ik. En het is in de zomer en dan ben ik liever niet in Den Haag. Verder bedreigd met twee aangiftes bij justitie dankzij mijn proza door een mevrouw uit Voorthuizen die ik nog nooit gezien heb sinds mijn tweede levensjaar en door een ex-tekenleraar uit Kam pen Marc de K. Hij beweert dat het allemaal niet waar is en zou aangifte doen bij de politie.

Ik heb hem aangeraden dat vooral te doen. Niets op gehoord dus. Beiden zijn leden van de vereniging Christian Artists waar half talenten en knoeiers lid van zijn. Sommigen weten nog meer over mij dan ik zelf en Ina bij elkaar. Ze zijn hier dus niet meer welkom. Verder is hier net een cv installatie aangelegd en in werking.

Gelukkig kunnen we Nederland 1,2,3 en de rest ont vangen. Soms reageer ik op een artikel of regeert iemand op mij.

Tot mijn grote vermaak soms met de meest onzinnige laster- en leugenpraat over mijn vermeende activiteiten. Ik speel graag voor de Bad Guy en het Onbe grijpelijke Zeer gevaarlijke Onberekenbaar Psychopaatje, maar vooral niet voor Psychopatiese Paljas of Droef gees tige Druiloor, dat laat ik over aan de leden van Christian Artists. Op mijn web log zet ik regel matig zeer absurde verhalen, soms te groof voor woorden, dus lees ze maar niet, anders is het laatste sprankje geloof in mijn integriteit helemaal weg.

In mijn verhalen ben ik qua sub ject matter beinvloed door de Amerikaanse auteur Charles Bukowski, die in de sixties in de Underground pers begon.

In de barokke schrijfstijl mij eigen ben ik echter helemaal niet door hem beinvloed. Zijn taalgebruik is van een kaal heid en economie die treft. Geen woord te veel, terwijl ik juist houd van een omhaal van woorden. Ook in het Neder lands is Bukowski al lang vertaald. Post kantoor is zeer vermakelijk. Hiermee werd hij internatio naal beroemd.

Er wordt geen gore taal in gebruikt. Vroeger een van de mooiste, mediter rane meiden van de school, van Joodse af komst, nu ook al weer een zeer middelbare dame met een scheiding achter de rug en een wild leventje vol Wein, Weib, Mann und Gesang.

Het merkwaardige is dat ik haar altijd blijf zien in ge dachten als dat spontane, jonge, frisse meisje van toen. Zal ook wel weer een ernstige af wijking zijn. Heb overigens nooit iets met haar gehad omdat ik indertijd bezet was door een streng gereformeerde, maar spannende, zeer aantrekkelijke, intelligente, tamelijk zelfbewuste, drie jaar jongere, goed gebektedominante dame klasgenote , die als haaibaai wist wat goed voor me was veel kerkbezoek, Youth For Christ weken, Navigators confe renties en Bijbel studie en me bewaakte als een hellehond.

Na drie jaar heb ik mij met veel heisa daar van kunnen bevrijden om enigszins uit de band te springen een jaar of vier om de schade in te halen. Nog regelmatig keert een en ander terug in de vorm van beklemmende nacht merries, die dan een schaduw over de dag werpen. Nou, zeg, ik word wel erg persoonlijk, terwijl ik hier in deze mail van plan was alleen maar lol te trappen!

Een andere ex-schoolgenote, Coby B. Ik ben indertijd in kort met haar bevriend geweest. Ze vroeg toen of ik wist wie ze was. Haar overleden echtgenoot was een surrealistische schilder en ze heeft nog een relatie gehad met een schil der van Galerie Mokum waar ikw el eens bij thuis kwam. Het is een klein kringetje. Ik houd trouwens van tiepes die niet helemaal deugen, mits van de vrouwe lijke kunne, anders niet. Ze heeft een moeilijk leven achter de rug, twee kinderen overleden, echtscheiding, de hele mikmak.

Zo nu en dan zien we haar met echtgenote, mees tal maar kort. De relatie is inmiddels wat tanende. Je bent met sommige personen nou eenmaal op een gegeven ogenblik uitgeluld.

En ze sturen jaloerse briefjes terwijl ze het zelf dik voor elkaar hebben. Zo blijven we bezig. Verder heben we de sleutels van een huis van kennissen van ons uit Haarlem, een leraren echt paar, zodat als het streng gaat vriezen we daar de kachels aan kunnen zetten en de boiler dienen af te tappe n.

Hij bood mij daar geld voor aan maar dat heb ik afgeslagen. Het is ene kleine moeite. Hun huis ligt op 9 km. Het merkwaardige is dat we in de korte tijd dat we hier zitten meer kennissen en vrienden alhoewel ik dat een erg groot woord vind hebben dan in 25 jaar bij die Friese klootzakken. Snap er weer eens niets van. Ik hoop nooit meer terug te keren om in Friesland te gaan wonen. Zandgronden hebben mijn voorkeur.

Ik heb wel weer erg veel verteld. De raggende mannen ook, die horen er ook echt bij en Vuile Mong en de vieze gasten helemaal.

Zo zit de wereld in elkaar. Het is raggen of geragd worden, dat is the question en niet to be or not to be. Alleen in een first draft aanwezig. Vierhonderd paginas bloed, zweet en tranen en andere extern e secreties druipen van het schutblad en de kaft af. Het werk glibbert uit je handen.

Te goor om los te lopen, vol gens een ouderling van de art. Dat gaat niet over de nieuwe spititualiteit. Het derde deel "Slaaf van zijn begeerte", een echt jongensboek in de trant van "Zeven jongens en een ouwe schuit". Waar het trouwens heel goed toeven is op het karpet in het vooronder, als de voeten zijn gewassen, want in tenenkaas heb ik geen zin,d an gaat het zo ruiken in de kombuis.

Nee, dan heb ik het niet bij uitstek over kersverse pruim pjes, want daar houd ik niet zo van, maar aan de andere kant ook weer niet over tot op de draad versleten afgerag de, afgeneukte sletten die niet meer op te lappen zijn. Er moet doorloop zijn in het ondernavelse en wisseldienst en. Ik wil alle roosters doorprikken. De kanalen open hou den. Waar de Prins zo sterk in is. Om die reden geloof ik ook in de survival of the fittest. Je moet blijven door roeien. Ook tegen de stroom in. Ik geloof ook sterk in rolwisseling, niets ligt vast op het interrelationele vlak, maar dan wel op afspraak, net als bij de dokter op het spreekuur van negen tot twee.

En of ik nou met een man of een vrouw in bed lig, het maakt me geen reet uit, want wat de één niet heeft, dat heeft de ander wel! De intieme omgang, compleet met sociale contracten en con cepten, voorlopige vooronderstellingen en inleidende ver kenningen, koffie pauze om tien uur en tussen de middag vrij wandelen in het omheinde park onder begeleiding. Het stuk ondertekend door de partners, bij voor keur met het eigen bloed of indien afwezig een rode Bic Bolpen.

Ik ben daarom voor het feminisme en de matriarchale maat schappij, maar niet voor het bloeddonorschap. Voor injectie spuiten heb ik van jongs af aan een grote angst. Laat de vrouwtjes verder maar schuiven en schuif mee. Mijn nieuwe boek heet "Lesbiese Loeders", een zedenschets uit de randstad. We praten over het schrijven en schilderen en raken er maar niet over uitgesproken.

Ik zeg vaak dat ik de saaiste man ter wereld ben en dat er niets van mij te verwachten valt, daar moet U het dan maar mee doen. Ik mag dan wel in Renkum zijn geboren, maar nog voor mijn tweede levensjaar verhuisde ik naar mijn groot ouders in Amsterdam omdat ik psychisch gestoorde ouders had, dei driegden hun drie kinderen te vermoorden. Ik ben daarom ook geen gewone kruidenier van de hoek of kleine middenstander qua levensopvattingen maar houd wel mijn hand op de knip.

Er wordt ontzettend veel geschreven en geschil derd, alleen al die tienduizenden gefrustreerde teken lera ren die allemaal ge mankeerd kunstenaar zijn. Op die mid delbare scholen zijn de gymnastiek- de muziek-en de teken leraar toch altijd de luldebehangers van de school die door geen collega in de leraren kamer serieus worden genomen.

Er zijn wat boeken en schilderijen in malkander geplamuurd en gemetseld door gefrustreerde leraren Nederlands en ziel ige, voortijdig gepensioneerde, overspannen tekenleraren met een hobby of huisvrouwen met een cursus van drie weken in het plaatselijke creativiteitscentrum, doch voorwaar, Ik, Fred van der Wal zeg U; de specie is schraal, de verf niet dekkend, het te veel aan lijnolie doet de verfhuid al snel inzakken, de brokkelige, verdroogde inkt belet een soepele schrijfstijl.

Ik heb er diepe compassie mee, diepe compassie! Die ontwikkeling is histories en logies gegroeid, maar het is rampzalig voor de ware kunstenaar. Neem nou een stad als Amsterdam. Daar is geen ambiance meer; daar is in de zeven tiger jaren van de vorige eeuw het hart uit getrokken door de partij van de arbeid toen meneer den Uyl daar wethouder was en de negentiende eeuwse buurten dankzij zijn ruïne be leid zijn afgebroken.

Ruime, kwalitatief goede huizen met de grond gelijk gemaakt, want modieus links heeft baat bij woningnood om de algemene onvrede onder salonsocialisten en aanverwanten vorm te geven. De dissidente schrijvers en schilders in Rus land hadden het als onaangepaste, langharige, smoezelige tiepes, prima onder het communisme, passend bij die schraal hans filosofie. Zij werden tenminste nog gelezen omdat ze de heilige martelaar aan andermans kruis uit hingen.

Moet dat dan zo maar? Een beetje aan andermans kruis gaan hangen? Ik dacht toch van niet! Ze zullen me zien aanko men! De modieus linkse collegaatjes zijn me toch tolerant!

Maar al ga je als Nederlandse kunstenaar van de manlijke kunne in nylons van 15 denier, lederen jarretelgordel met ingelegde strass steentjes voor de reflectie, tangaslipje, de reetveter strak aangespan nen, de bikini lijn welgescho ren, doorkijkbustehouder en nylon onderjurk op je hoofd staan met de achterpoten wijd uiteen gespreid midden op de Dam bij het Verzetsmonument om de Internationale te zingen, dan heb ben ze nog geen enkele boodschap aan je, terwijl het toch een statement van belang is.

Een vingerwijzing naar gisteren, vandaag en morgen. Wat wil een mens nog meer? Abonnementen op de Candy, de Tuk en de Chick. En wie zal dat betalen? De kluizen van de kapitalisten? De vleespotten van Egypte.

En waar zou dat nou allemaal aan kunnen liggen als de ver wachtingen niet uit komen? Ik heb tussen en meer dan tentoonstelingen gehad-no kidding- dus ik weet van de hoed en de rand in kunstenaarsland. Voor mij een vraag voor U een weet of omgekeerd. En daarom kan het mij allemaal niks meer verdommen! Niemand hoeft mij wat te vertellen en al helemaal geen nieuwkomers in het kunstenaarsplantsoen zoals die dillettant R.

Schrijvers, schilders en dichters zouden hun werk in eigen beheer moeten uitgeven bij een printing on demand publisher, daar hamer ik al zo lang op. Een eigen risico nemen. Met je werk zingend langs de deuren gaan met je hoed in je hand.

De gulp gesloten of op half zeven, zo lang de zipper maar gepoetst is en het invallend zonlicht weer kaatst. Reflectie is zo belangrijk, dat werpt licht in een duister bestaan. En verder is het bij mij van: Het hangt allemaal van de klant af, waar het naar toe gaat. Dat heb ik ook altijd ge daan. Je hoeft als artiest niet gelijk je eigen of andermans lul achterna te lopen, zoals gewoon in kunstenaarsland, maar lopen zal je!

Ook als je niet voor uit te branden bent, dan is daar de zweep en de elektrische vee stok! Ik liep met een stapel tekeningen en schilderijen op mijn hoofd balancerend joelend rond door het café leven van het Leidse- en Rembrandtsplein, terwijl ik toch een in- en in verlegen man bent van nature.

Een geweldige act met veel succes. Daar heb ik op een gege ven moment op een terras aan het Rembrandtsplein weer voor de tweede keer mijn jeugd liefde Aletta ontmoet eind six ties. Ze was nog steeds beeldschoon met haar lange, donkere haar en volle borsten, dei totaal niet hingen ondanks haar verkeren in hippiekringen waar echt alles getolereerd werd.

Ze studeerde Frans in Utrecht en wist alles af van het Fran se Chanson. Ik was ondertussen al weer voor de zoveelste maal verloofd maar Jantje zag eens pruimen hangen, dus nam ik haar mee naar huis. We hebben nog lang zitten praten tot diep in de nacht, rookten een dozijn joints en trokken huilend van het lachen in elkaars armen de conclusie: Het bleef nog tot laat onrustig in de stad en op de knalblauwe driezitsbank.

Ik denk dat ik maar even een glaasje water ga halen, want ik krijg van pure emotie een droge mond of komt het door die slaaptabletten in combinatie met dat litertje wisky? Ik had tot niet te vreten dus ik heb van alles gedaan.

Ik moet geld in mijn broekzak hebben anders word ik vreselijk nerveus, ga stotteren, op mijn teennagels kluiven en rare bekken trekken naar portretten van onze vorstin in banken en gemeentehuizen, dat kun je zo hebben als genie. Ik ben in miljonair geweest door stom toeval, een jaar later was de poen weer op.

In Amsterdam ben ik opgegroeid in de Concertgebouw buurt. Het was een zegen voor mij, dat sjieke oud-Zuid. Ik ben om deze reden pas later met die buurt in mijn gedachten tot de definitie van mijn kunste naarschap gekomen. Elk huis verschilde van een ander huis en dat is de oorzaak. Het kunstenaarschap houdt trouw aan jezelf in; trouw aan die onbevlekte, bleke, bevende, zichzelf bevlekkende onze kere jongeling die je in je jeugd was, die in het hoge re gister met falset stem de zilverwitte schoonheid van de berk in het maanlicht bezong, terwijl de maagd naast je op een bed van mos gezeten er verveeld bij zat te wachten tot je uitgeluld was opdat ze dubbel gepakt kon worden.

Hoeveel kansen ik niet voorbij heb laten gaan! Ze gelden door mijn grijpgrage handen heen als zandkorrels. Als dat niet de ware aard van de powezie is, dat huilen te gen de maan en voorbij laten gaan hetgeen zich aan dient, dan weet ik het ook niet meer.

Het ships that pass in the night complex! Wat willen wij eigenlijk met onze talenten? Zijn wij fla vlipjes als het geknookte riet dat wederom opgericht zal worden, maar dan uiteraard getransponeerd op een hoger vlak en wel dat van de volwassenheid op weg naar de Eeuwigheid? Ik lijk gotdome wel een EO dominee met een uitgestreken pastoorssmoel. Ik knikte alleen maar, want het doorsnee recht op en neer neuken heeft nooit zo mijn interesse gehad als liefhebber van meer geavanceerde bizarre vormen van sex.

Ik werd van vanillesex alleen maar moe en vond het een vorm van geni tale gymnastiek waar ik niet warm of koud van werd. Ik ben nooit een doordrammer geweest, dus zocht ik mijn eigen oplossingen voor wat aangenaam ondernavels divertissement voor twee. En of ik nou met een man of een vrouw in bed lag maakte me letterlijk geen reet uit. Het heeft allebei zo zijn char mes. Mijn vrouw stond uren lang voor de spiegel op zichzelf te geilen zoals veel mooie vrouwen. Frank had een nichterig ogend roze balboekje waarin honder den namen van vrouwen in alle soorten en maten vermeld ston den met telefoonnummers.

Ik vond het een vreemde hobby. Hij sprak graag over zijn veroveringen. De weg naar hun kut gaat door hun snoeperige, rozevingerige oortjes.

Je moet het overtuigend brengen. Geen negatieve suggesties geven! En onderdehand vol gieten met drank, dan slaat de vlam pas echt goed in hun slipje! En als ze week zijn sleur je ze in je Porsche mee naar je Pent house, draait de deur aan de binnenkant op slot, legt de sleutel op een hoge kast waar ze niet bij kunnen, scheurt ze gelijk de kleren van het lijf, maar ga niet verder dan de lingerie, want dat is de verpakking, die moet je nog even heel houden.

De taart moet goed verpakt zijn, an ders kun je beter gelijk door naar de Wallen om een wijf te scoren. En dragen ze katoenen hema hemmetjes en betonnen roze onderbroeken met een versterkt kruis gooi je ze gewoon over het balkon naar beneden en roept: Vullisman, kan deze zak ook nog mee? Wat ik je nu vertel is niks nieuws onder de Zandvoorste zon, maar wat wel nieuw is, beste vriend; je moet er Pico Bello uitzien in het uitgaancircuit, dus de Rolex vooral over de mouw van je nappa jasje zodat ze zien waar je de poen laat en je hebt natuurlijk een knoeperd van een portefeuille gevuld met lappen van honderd er in zodat de sluiting niet meer dicht kan.

De bekende tiet vol met poen en dat is de enige tiet die een man siert! Een dure after shave en vooral niet beginnen over je laatste druiper van verleden week en die steeds weer de op opsstekende herpes genitalis aan je lip, want dat bekt niet zo lekker, dan zie je de wijven wit weg trekken en is het gelijk lauw loene!

Je moet het een beetje low profile spelen! Het was een wet van Meden en Perziken. En het was de kunst om de Meden te mijden en de Perziken voor je te winnen als je voor de vrouwtjes ging met je lek kere ding. Ik herinnerde mij plotseling die adembenemende mooie vrouw, die zichzelf terecht aanprees als de supervrouw met de heet ste en natste perzik van Europa. Ze had niet overdreven. Je zwom gewoon met de vlinderslag naar binnen in haar warme binnenzee en wenste dat je er voor eeuwig kon blijven zitten borst crawlen.

Allemaal jongens die er geweldig uit zien, met lichamen als de Hulk, mussels die beter wor den onderhouden in de sportschool dan een pooier zijn opge pimpte paarse bolide met naar boven open slaande de Lorean portieren onder houdt.

Kijk nou eens naar je eigen, Fred en geef toe; dat kon twin tig jaar geleden, die ongekamde luizebos, je geitensik, de onverzorgde schilferige huid, je kalknagels, je slechte ge bit, je hatelijke op- en aanmerkingen, die je voor wise cracks verslijt, dat shirtje met verfvlekken, die jeans met een versleten kruis, nog even en je ballen hangen uit je broek, die afgetrapte sport schoen en met gaten in de zo len, sokken, die je al een week aan hebt met knollen ter grootte van een vliegenzwam en een tieperende Danish Blue lucht verspreiden, je verkeerde kapsel, die ongeschoren, ar tistieke boeventronie, die onbetrouwbaar knipperende rood ontstoken ogen, dat wordt in deze dagen van Sin In The City niet meer getolereerd in de Sinners From Heaven Bar.

Nog voor je binnen bent tremt de portier je al met liefde de goot in en geeft je nog een paar trappen in je ballen na. Je zou je looks waar je als tiener mee scoorde eens moeten updaten als je tenminste nog een punt wilt zetten op jouw leeftijd. Je bent ook al in de veertig en zoals je er nu uit ziet is gewoonweg pathetisch!

Je bent stil blijven staan! Nog even en het is voor jou helemaal voorbij en kun je in een schommelstoel een uiltje gaan knappen voor de brandende open haard, want bij jou brandt er dan helemaal niets meer! Ook niet in je dames tanga slipje!

Misschien dat je dan nog een demente, beschimmelde, inconinente opoe van negentig in de Wozoco kunt op duikelen, maar dat is dan ook alles! Dan heb je het gehad, dan is het over en sluiten maar voor Freddy!

En wil Freddy dat? Of wil Freddy ook nog wel eens van de kruk? Literatuur zei me niets. Het moest gewoon lekker lezen en als er maar op elke pagina sadomaso chische rituelen werden beschreven was het mij al lang goed. Hij ging maar door: Je moet er ook van onderen hot en heerlijk uitzien. Je zal niet de eerste teef tegen komen die een schaar pakt en je lul er wel even af knipt, dat komt vaker door dan je denkt!

Hans, een neef van mij, die liep stage in het Gasthuis, daar komen ze binnen zondag avond laat, in rijen van vier, het lijkt de kassa van de bioscoop wel, allemaal bloedend als een rund met een zak doek voor hun gulp. Het heerlijk avondje is gekomen; trip peltrappeltrippeltrap! En dat heeft niks met de goeie Sint te maken, maar alles met het hoofdstuk onbemind.

Die vrouwen zijn zo bijdehand tegenwoordig, die laten zich geen oor meer aan naaien. Naai me een kind, is ook voor goed voorbij. De Amsterdamse meisjes van zes tot zestig zijn namelijk ontzettend verwend in de discos en willen wel de lusten en niet langer de lasten.

Gelijk heb ben ze. Zij trekken als vrouw aan het langste eind. Of je moet homo wezen! Ze hebben keus uit de Grootste Ter Wereld Serie mannenvlees, die teven. Echt de Superbowl Pour Mademoiselle. De eredivisie, zal ik maar zeggen, Op zijn Frans dan! Ik houd zelf meer van Grolsch, dat tikt lekker aan om van Het Kanon maar hele maal te zwijgen, daar word ik helemaal gek van en ga dan gelijk op mijn hoofd staan lallen. En wil je me in de geile hoek drijven, zet dan zes flesje Westmalle Dubbel klaar met een flessenopener en een wijd uitlopend bierglas, dan heb ik al na het derde flesje een kop als een rood gloeiend kanon dat op springen staat en begin me toch te vuilbekken.

lesbische meisjes beffen gratis pjes nl

Opengesperde Kut © 2018