Grote bos schaamhaar je eigen lul aftrekken

grote bos schaamhaar je eigen lul aftrekken

Mijn buik trok samen en uit mijn pik spoot een enorme straal geil. Deze was zo krachtig dat het douchegordijn ervan naar achter gedrukt werd. Ik wist niet wat me overkwam, zeker 10 stralen spoot ik met veel kracht uit mijn pik. Het was een vreemd maar ontzettend lekker gevoel. De weken erna herhaalde ik dit veelvuldig en al snel ontdekte ik dat als je het een paar dagen niet deed er meer zaad uit je pik spoot, wat ik ontzettend geil vond.

Ik kreeg het op zeker moment voor elkaar dat als ik een week niet klaarkwam ik zeker 20 stralen zaad ruim een meter weg kon spuiten. We gingen op zomer kamp in een houten barak ergens op de Veluwe. Als leiding gingen er altijd wat extra mensen mee. Marjo ging al voor het 3e jaar mee en altijd al was ik een beetje verliefd op haar geweest. Ze was tussen de 25 en de 30, je kon met haar lachen en ze maakte er altijd een vrolijke boel van.

Ik had haar het hele jaar niet gezien en haar verschijning deed mijn pik in mijn broek verstijven. Ik zag nu pas hoe mooi ze eigenlijk was: Ze begroette mij enthousiast en zei met een bepaalde blik in haar ogen dat ik flink gegroeid was. Het was die week prachtig weer en op donderdag zouden we een speurtocht gaan houden. De leiding vroeg aan mij of ik samen met Marjo deze wilde uitzetten.

Hier had ik uiteraard geen bezwaar tegen, het vooruitzicht samen met haar in het bos te lopen wond mij bij voorbaad al op. We vertrokken om 11 uur zodat we de tijd hadden voor het uitzetten. De club zou dan om half 2 starten met de speurtocht. Na goed anderhalf uur waren we klaar.

We zaten in een stuk bos met veel lage stuiken omdat het de bedoeling was dat we ons als aap zouden verkleden en de anderen ons op moesten zoeken. Ik had wel gezien dat er even verderop een kleine beschutte, open plek was en stelde voor daar onze meegebrachte lunch op te eten.

Toen alles op was stond ik op met de mededeling dat ik even moest plassen. Tot mijn verbazing zei Marjo dat ze wel even meeliep omdat ze ook moest plassen. Ik zocht een mooie boom uit en ritste mijn gulp open, haalde mijn halfharde pik eruit en piste tegen de boom. Ik keek opzij en zag dat ze op nog geen meter van mij vandaan haar spijkerbroek uittrok en met haar duimen achter het elastiek van haar slip deze in een beweging uittrok.

In keek verbijsterd naar haar. Ze stond ondertussen ongegeneerd met haar blote kut vlak naast me. Ik wist niet wat ik zag!

Een paar mooie benen die eindigde in een prachtige volle bos krullend schaamhaar. Ik kreeg er rode wangen van en draaide iets van haar af. Ik draaide weer terug en liet mijn pik aan haar zien, hij groeide uit tot maximale grote. Ik moest erg nodig plassen dus ik verontschuldigde mij. Ze zei dat ze me graag wilde zien plassen, daar word ik geil van vertelde ze. Ik vond het wat vreemd maar na enige tijd plaste ik een grote spetterende straal tegen de boom.

Ze deed een stap naar voren en hield haar hand in mijn straal. Zonder op antwoord te wachten hurkte ze voor me en liet haar pis lopen. Ik kreeg een geil gevoel over me en bukte om het beter te zien. Ze stopte en ging wijdbeens, iets achterover staan trok met 2 handen haar schaamlippen uit elkaar en met grote kracht spoot ze haar pis uit haar kutje.

Met een grote boog belande het haast 2 meter verder tussen de bomen. Mijn pik was superstijf, mijn eikel helemaal paars, er hing druppel voorvocht aan.

Toen ze uitgepist was vroeg ze of ik ooit een blote vrouw gezien had. Ik schudde van nee en ze begon haar bloes uit te trekken. Ze trok met een beweging haar BH uit en haar volle borsten zakten iets naar beneden.

Ze liet vol trots haar naakte lichaam aan me zien en speelde met haar tepels. Ik trok zachtjes aan mijn pik en kwam al bijna klaar maar wist me in te houden. Doe jij je kleren ook maar uit das wel zo makkelijk zie Marjo met zwoele stem. Ik trok alles snel uit, Marjo stapte op me af en gaf me een tongzoen. Met haar handen betaste ze mijn hele lichaam en zakte daarbij snel af naar mijn op springen staande pik.

Ze greep hem stevig vast en hijgde in me oor dat ik haar moest neuken. Ze trok me langzaam af, ik waarschuwde dat ik zo heel snel klaar zou komen. Ze zei dat ik vast wel 2 keer kon komen en trok rustig verder. Waarschuw me als je klaarkomt dan moet je me onderspuiten zei ze. Direct daarop voelde ik een ontzettend orgasme opkomen en schreeuwde haast dat ik ging komen.

Ze liet mijn pik los en ging wijdbeens voor me op de grond liggen. Ik rukte als een wilde aan mijn paal en richtte op haar buik. De eerste straal belande net boven haar schaamhaar en gleed door tot net onder haar borsten. Ze keek me verlekkerd aan en ik spoot straal na over haar lichaam heen.

Ik bleef maar doorspuiten tot haar lichaam helemaal bedekt was met mijn geile hete zaad. Er zaten klodders wit zaad in haar gezicht, haar borsten glommen en de laatste druppels zaad belande op haar zwarte poes. Met grote ogen keek ze me aan, ze had nog nooit zoveel zaad in een keer uit een pik zien komen. Ze masseerde al het zaad over haar lichaam uit en eindigde bij haar kutje. Je moet nu mij lekker klaarmaken.

Kom maar dichterbij dan laat ik je zien hoe je dat moet doen. Ik knielde naast haar neer en zag hoe ze mij haar klitje toonde, als je hier over wrijft dan geeft dat net zo’n lekker gevoel als bij jou. Voor hij verder ging, deed hij eerst het licht uit, zodat enkel een leeslampje naast me voor licht zorgde.

Toen deed hij ook het licht in de badkamer aan en zette hij de douche alvast aan. Ik begon bijna te trillen van opwinding en mijn erectie priemde haast door het deken.

Toch deed ik alsof ik mijn strip las. Sam was nu, op zijn 14 en een half, een knappe, goedgebouwde jongen aan het worden. Zijn donkere haar was modieus maar ook nog wat onvolwassen.

Toen de t-shirt uitging, stelde ik vast dat zijn rug best breed was en zijn ronde schouders en gespierde bovenarmen verrasten me. Die had ik eigenlijk nooit eerder zo bekeken. Grootste verrassing was echter de flinke bos okselhaar die zich toonde toen Sam zijn t-shirt uittrok. Nu werd het echt geil, al kende ik dat woord nog niet. In het binnenvallende licht zag ik de handen van mijn broer naar zijn kruis gaan om zijn broek te openen.

Die gleed af en ik zag zijn losse boxershort, die zelfs wat mee afgleed met zijn broek. Een toefje schaamhaar stak boven de rand van zijn short uit. Ik had er geen bedenking bij dat Sam zich niet omgedraaid had bij het uitkleden. Een korte teleurstelling volgde, toen Sam naar de badkamer stapte met zijn short nog aan.

Al was het amper drie stappen tot aan de douche, hij liet zijn short pas aan de douchedeur van zich afglijden, met de rug en de kont naar mij. Ik staarde niettemin gebiologeerd naar de harige reet van mijn broer, die ik nooit eerder zo opwindend had gevonden.

De bolle kont leek zelfs naar me te lachen, maar voor ik grondig kon staren, was Sam al in de douche gestapt en kwam er voorlopig een einde aan de show. Ik had geen zicht op de douche zelf, maar Sam dus ook niet op mij. Ik trok snel mijn pyjamabroek naar beneden en begon mezelf te strelen en te betasten. Na enkele minuten hoorde ik dat de douchekraan gesloten werd. Ik lag nog steeds keihard onder de deken zonder broek en keek verlangend naar het vervolg van de show.

Sam stapte zelfverzekerd uit de douche en daar verscheen in al zijn glorie zijn dikke behaarde pik en bungelende ballen! Enkele seconden maar, want toen kwam de handdoek al in beeld. Ik weet niet of Sam zich ervan bewust was dat ik keek, maar het kon me niet veel meer schelen. Toen hij zijn haren begon te drogen, bood hij me onverwacht nog een extra blik op zijn speelgoed. Mijn mond hing open. Ik had Sam nooit zo gezien. Ik vond het fascinerend hoe zijn pik bewoog door de handelingen van het afdrogen.

Het schaamhaar deed al pogingen naar zijn buik toe te groeien. Toen sloeg hij de handdoek om en begon zijn tanden te poetsen. Ik vermande me, richtte mijn aandacht weer op mijn strip, me er nauwelijks van bewust dat mijn andere hand onder het deken om mijn keiharde pik zat.

Tegelijk realiseerde ik me dat Sam geen pyjama of wat anders klaargelegd had en hij zich dus nog eens zou moeten van de handdoek ontdoen. Toen ging het licht uit in de badkamer, deed Sam die enkele stappen naar het bed en verklaarde quasi-nochalant dat hij naakt zou slapen want dat hij geen pyjama meer wilde dragen.

Ik wist niet wat te antwoorden en staarde naar mijn strip. Toch deed ik mijn best een blik op te vangen van dat machtige Samwapen toen hij de handdoek op de grond liet vallen en in een snelle beweging onder de dekens wilde glijden.

En toen veranderde alles. Bij het openslaan van de deken, werd immers meteen mijn blote onderlichaam zichtbaar, waarbij ik mijn stijve pik nog steeds vasthield. Ik trachtte snel de deken over me heen te trekken terwijl Sam ging liggen. Hij keek me aan om mijn reactie te peilen. Maar niet met mij naast jou, kerel! Hij lachte om het idee maar keek me toen even serieus aan. Weet je wat je aan het doen bent? Ik wist niet meteen wat te zeggen.

Ik was vuurrood en beschaamd maar vond dit ook zeer spannend. Mijn hart ging tekeer. Ik was me er enorm van bewust dat naast me een naakte bijna-man lag die met mij over rukken praatte. Dat was niet gelogen. Na al die maanden mezelf betasten en tegen de matras schuren, had ik nog geen idee dat dat masturberen was of hoe je het anders kon doen.

Sam keek me verbaasd aan. Heb je het nog nooit op internet of zo gezien? Je leek me anders wel goed bezig! Als ik niet al binnengekomen was, zou je het vast klaargespeeld hebben, toch? Tot je het voelt komen.

Heb je een zakdoek bij de hand dan? Bij mij komt er sperma uit als ik klaarkom. Mijn penis steigerde onder het deken. Sam, wiens bovenlichaam nog boven het dekbed uitstak, keek lachend toe hoe ik met mijn hand onder het deken in mijn kruis greep. Thijs en Seppe doen dat ook wel eens, bekende Thijs me. Ik knikte in een waas van geilheid. Toen Sam het dekbed terug opensloeg en zijn halfstijve pik zichtbaar werd, op een bedje van dik schaamhaar, met daaronder die zware zak, leek ik haast uit elkaar te spatten van opwinding.

Ik trapte het deken van me af en toonde fier mijn erectie. Ik had geen klein pikje meer, al zou ik hopelijk de komende jaren nog groeien. Enkel die rustige handeling bezig zien, bracht me al haast over de top. Ik imiteerde hem meteen en enkele seconden later keek ik tegen zijn stevige lul aan, een adembenemend ding.

Zijn ene hand lag op zijn borst terwijl de andere aan een rustig tempo zijn lul beroerde. Hij sloot zelfs even zijn ogen. Ik lag half op mijn zij gedraaid, om goed te kunnen observeren, en begon als een gek aan mijn pik te trekken. Nog geen halve minuut later trokken mijn balletjes samen en leek mijn pik te exploderen. Ook in mijn hoofd ging vuurwerk af. Ik gaf zelfs een klein gilletje. Dit was ongetwijfeld de meest geile ervaring in mijn leven. Sam keek me breed lachend aan.

Ik maak er dan ook maar snel een eind aan.

...

Koppel zoekt huisvriend zaadkut
grote bos schaamhaar je eigen lul aftrekken

Mijn buik trok samen en uit mijn pik spoot een enorme straal geil. Deze was zo krachtig dat het douchegordijn ervan naar achter gedrukt werd. Ik wist niet wat me overkwam, zeker 10 stralen spoot ik met veel kracht uit mijn pik.

Het was een vreemd maar ontzettend lekker gevoel. De weken erna herhaalde ik dit veelvuldig en al snel ontdekte ik dat als je het een paar dagen niet deed er meer zaad uit je pik spoot, wat ik ontzettend geil vond.

Ik kreeg het op zeker moment voor elkaar dat als ik een week niet klaarkwam ik zeker 20 stralen zaad ruim een meter weg kon spuiten. We gingen op zomer kamp in een houten barak ergens op de Veluwe. Als leiding gingen er altijd wat extra mensen mee. Marjo ging al voor het 3e jaar mee en altijd al was ik een beetje verliefd op haar geweest. Ze was tussen de 25 en de 30, je kon met haar lachen en ze maakte er altijd een vrolijke boel van.

Ik had haar het hele jaar niet gezien en haar verschijning deed mijn pik in mijn broek verstijven. Ik zag nu pas hoe mooi ze eigenlijk was: Ze begroette mij enthousiast en zei met een bepaalde blik in haar ogen dat ik flink gegroeid was. Het was die week prachtig weer en op donderdag zouden we een speurtocht gaan houden. De leiding vroeg aan mij of ik samen met Marjo deze wilde uitzetten. Hier had ik uiteraard geen bezwaar tegen, het vooruitzicht samen met haar in het bos te lopen wond mij bij voorbaad al op.

We vertrokken om 11 uur zodat we de tijd hadden voor het uitzetten. De club zou dan om half 2 starten met de speurtocht. Na goed anderhalf uur waren we klaar. We zaten in een stuk bos met veel lage stuiken omdat het de bedoeling was dat we ons als aap zouden verkleden en de anderen ons op moesten zoeken. Ik had wel gezien dat er even verderop een kleine beschutte, open plek was en stelde voor daar onze meegebrachte lunch op te eten.

Toen alles op was stond ik op met de mededeling dat ik even moest plassen. Tot mijn verbazing zei Marjo dat ze wel even meeliep omdat ze ook moest plassen. Ik zocht een mooie boom uit en ritste mijn gulp open, haalde mijn halfharde pik eruit en piste tegen de boom. Ik keek opzij en zag dat ze op nog geen meter van mij vandaan haar spijkerbroek uittrok en met haar duimen achter het elastiek van haar slip deze in een beweging uittrok.

In keek verbijsterd naar haar. Ze stond ondertussen ongegeneerd met haar blote kut vlak naast me. Ik wist niet wat ik zag! Een paar mooie benen die eindigde in een prachtige volle bos krullend schaamhaar. Ik kreeg er rode wangen van en draaide iets van haar af. Ik draaide weer terug en liet mijn pik aan haar zien, hij groeide uit tot maximale grote.

Ik moest erg nodig plassen dus ik verontschuldigde mij. Ze zei dat ze me graag wilde zien plassen, daar word ik geil van vertelde ze.

Ik vond het wat vreemd maar na enige tijd plaste ik een grote spetterende straal tegen de boom. Ze deed een stap naar voren en hield haar hand in mijn straal. Zonder op antwoord te wachten hurkte ze voor me en liet haar pis lopen. Ik kreeg een geil gevoel over me en bukte om het beter te zien. Ze stopte en ging wijdbeens, iets achterover staan trok met 2 handen haar schaamlippen uit elkaar en met grote kracht spoot ze haar pis uit haar kutje. Met een grote boog belande het haast 2 meter verder tussen de bomen.

Mijn pik was superstijf, mijn eikel helemaal paars, er hing druppel voorvocht aan. Toen ze uitgepist was vroeg ze of ik ooit een blote vrouw gezien had. Ik schudde van nee en ze begon haar bloes uit te trekken. Ze trok met een beweging haar BH uit en haar volle borsten zakten iets naar beneden. Ze liet vol trots haar naakte lichaam aan me zien en speelde met haar tepels. Ik trok zachtjes aan mijn pik en kwam al bijna klaar maar wist me in te houden.

Doe jij je kleren ook maar uit das wel zo makkelijk zie Marjo met zwoele stem. Ik trok alles snel uit, Marjo stapte op me af en gaf me een tongzoen. Met haar handen betaste ze mijn hele lichaam en zakte daarbij snel af naar mijn op springen staande pik.

Ze greep hem stevig vast en hijgde in me oor dat ik haar moest neuken. Ze trok me langzaam af, ik waarschuwde dat ik zo heel snel klaar zou komen. Ze zei dat ik vast wel 2 keer kon komen en trok rustig verder. Waarschuw me als je klaarkomt dan moet je me onderspuiten zei ze. Direct daarop voelde ik een ontzettend orgasme opkomen en schreeuwde haast dat ik ging komen.

Ze liet mijn pik los en ging wijdbeens voor me op de grond liggen. Ik rukte als een wilde aan mijn paal en richtte op haar buik. De eerste straal belande net boven haar schaamhaar en gleed door tot net onder haar borsten. Ze keek me verlekkerd aan en ik spoot straal na over haar lichaam heen. Ik bleef maar doorspuiten tot haar lichaam helemaal bedekt was met mijn geile hete zaad.

Er zaten klodders wit zaad in haar gezicht, haar borsten glommen en de laatste druppels zaad belande op haar zwarte poes. Met grote ogen keek ze me aan, ze had nog nooit zoveel zaad in een keer uit een pik zien komen. Ze masseerde al het zaad over haar lichaam uit en eindigde bij haar kutje. Je moet nu mij lekker klaarmaken. Kom maar dichterbij dan laat ik je zien hoe je dat moet doen. Ik knielde naast haar neer en zag hoe ze mij haar klitje toonde, als je hier over wrijft dan geeft dat net zo’n lekker gevoel als bij jou.

Voor hij verder ging, deed hij eerst het licht uit, zodat enkel een leeslampje naast me voor licht zorgde. Toen deed hij ook het licht in de badkamer aan en zette hij de douche alvast aan. Ik begon bijna te trillen van opwinding en mijn erectie priemde haast door het deken.

Toch deed ik alsof ik mijn strip las. Sam was nu, op zijn 14 en een half, een knappe, goedgebouwde jongen aan het worden. Zijn donkere haar was modieus maar ook nog wat onvolwassen. Toen de t-shirt uitging, stelde ik vast dat zijn rug best breed was en zijn ronde schouders en gespierde bovenarmen verrasten me. Die had ik eigenlijk nooit eerder zo bekeken. Grootste verrassing was echter de flinke bos okselhaar die zich toonde toen Sam zijn t-shirt uittrok.

Nu werd het echt geil, al kende ik dat woord nog niet. In het binnenvallende licht zag ik de handen van mijn broer naar zijn kruis gaan om zijn broek te openen. Die gleed af en ik zag zijn losse boxershort, die zelfs wat mee afgleed met zijn broek. Een toefje schaamhaar stak boven de rand van zijn short uit. Ik had er geen bedenking bij dat Sam zich niet omgedraaid had bij het uitkleden. Een korte teleurstelling volgde, toen Sam naar de badkamer stapte met zijn short nog aan.

Al was het amper drie stappen tot aan de douche, hij liet zijn short pas aan de douchedeur van zich afglijden, met de rug en de kont naar mij. Ik staarde niettemin gebiologeerd naar de harige reet van mijn broer, die ik nooit eerder zo opwindend had gevonden. De bolle kont leek zelfs naar me te lachen, maar voor ik grondig kon staren, was Sam al in de douche gestapt en kwam er voorlopig een einde aan de show.

Ik had geen zicht op de douche zelf, maar Sam dus ook niet op mij. Ik trok snel mijn pyjamabroek naar beneden en begon mezelf te strelen en te betasten.

Na enkele minuten hoorde ik dat de douchekraan gesloten werd. Ik lag nog steeds keihard onder de deken zonder broek en keek verlangend naar het vervolg van de show. Sam stapte zelfverzekerd uit de douche en daar verscheen in al zijn glorie zijn dikke behaarde pik en bungelende ballen! Enkele seconden maar, want toen kwam de handdoek al in beeld. Ik weet niet of Sam zich ervan bewust was dat ik keek, maar het kon me niet veel meer schelen.

Toen hij zijn haren begon te drogen, bood hij me onverwacht nog een extra blik op zijn speelgoed. Mijn mond hing open. Ik had Sam nooit zo gezien. Ik vond het fascinerend hoe zijn pik bewoog door de handelingen van het afdrogen. Het schaamhaar deed al pogingen naar zijn buik toe te groeien.

Toen sloeg hij de handdoek om en begon zijn tanden te poetsen. Ik vermande me, richtte mijn aandacht weer op mijn strip, me er nauwelijks van bewust dat mijn andere hand onder het deken om mijn keiharde pik zat. Tegelijk realiseerde ik me dat Sam geen pyjama of wat anders klaargelegd had en hij zich dus nog eens zou moeten van de handdoek ontdoen.

Toen ging het licht uit in de badkamer, deed Sam die enkele stappen naar het bed en verklaarde quasi-nochalant dat hij naakt zou slapen want dat hij geen pyjama meer wilde dragen.

Ik wist niet wat te antwoorden en staarde naar mijn strip. Toch deed ik mijn best een blik op te vangen van dat machtige Samwapen toen hij de handdoek op de grond liet vallen en in een snelle beweging onder de dekens wilde glijden. En toen veranderde alles. Bij het openslaan van de deken, werd immers meteen mijn blote onderlichaam zichtbaar, waarbij ik mijn stijve pik nog steeds vasthield. Ik trachtte snel de deken over me heen te trekken terwijl Sam ging liggen.

Hij keek me aan om mijn reactie te peilen. Maar niet met mij naast jou, kerel! Hij lachte om het idee maar keek me toen even serieus aan. Weet je wat je aan het doen bent? Ik wist niet meteen wat te zeggen. Ik was vuurrood en beschaamd maar vond dit ook zeer spannend.

Mijn hart ging tekeer. Ik was me er enorm van bewust dat naast me een naakte bijna-man lag die met mij over rukken praatte. Dat was niet gelogen. Na al die maanden mezelf betasten en tegen de matras schuren, had ik nog geen idee dat dat masturberen was of hoe je het anders kon doen.

Sam keek me verbaasd aan. Heb je het nog nooit op internet of zo gezien? Je leek me anders wel goed bezig! Als ik niet al binnengekomen was, zou je het vast klaargespeeld hebben, toch? Tot je het voelt komen.

Heb je een zakdoek bij de hand dan? Bij mij komt er sperma uit als ik klaarkom. Mijn penis steigerde onder het deken. Sam, wiens bovenlichaam nog boven het dekbed uitstak, keek lachend toe hoe ik met mijn hand onder het deken in mijn kruis greep. Thijs en Seppe doen dat ook wel eens, bekende Thijs me. Ik knikte in een waas van geilheid. Toen Sam het dekbed terug opensloeg en zijn halfstijve pik zichtbaar werd, op een bedje van dik schaamhaar, met daaronder die zware zak, leek ik haast uit elkaar te spatten van opwinding.

Ik trapte het deken van me af en toonde fier mijn erectie. Ik had geen klein pikje meer, al zou ik hopelijk de komende jaren nog groeien. Enkel die rustige handeling bezig zien, bracht me al haast over de top. Ik imiteerde hem meteen en enkele seconden later keek ik tegen zijn stevige lul aan, een adembenemend ding. Zijn ene hand lag op zijn borst terwijl de andere aan een rustig tempo zijn lul beroerde.

Hij sloot zelfs even zijn ogen. Ik lag half op mijn zij gedraaid, om goed te kunnen observeren, en begon als een gek aan mijn pik te trekken. Nog geen halve minuut later trokken mijn balletjes samen en leek mijn pik te exploderen. Ook in mijn hoofd ging vuurwerk af. Ik gaf zelfs een klein gilletje. Dit was ongetwijfeld de meest geile ervaring in mijn leven.

Sam keek me breed lachend aan. Ik maak er dan ook maar snel een eind aan.

...

Ik kreeg prompt een stijve en ik zag haar wel kijken maar ze zei niets. Ik ging naar de wc waar ik me eerst even aftrok met veel gehijg en zo en toen een enorme luidruchtige plas deed. Toen ik naar mijn kamer terugliep was het licht uit en hoorde ik geritsel en licht gehijg. Ik vond het best en ging naar bed en lekker slapen. De volgende ochtend liep ik dus nog steeds bloot naar de badkamer om me te wassen en tanden te poetsen.

Ik liep terug via de keuken om daar wat te drinken te pakken. Daar zag ik tante Hennie pas zitten. Ze had me de hele tijd gevolgd en naar mij gekeken. Ik zei goedemorgen en gaf haar weer een kus op haar mond, deze keer duurde het langer dan anders.

Tante Hennie had een kamerjas aan die een beetje doorschijnend was. Ik zag haar tieten en mooie tepels door de lichte stof heen. Ik voelde mijn lul groeien.

Goede morgen tante zei ik. Zij zei laat dat tante maar weg en noem me maar gewoon bij mijn voornaam. Ze zag mijn groeiende erectie en vroeg wind ik je op. Gisteravond zag ik je tieten toen je in bed lag en ik werd daar wel opgewonden van. Ja, zei Hennie ik was ook heet want ik had een seksboekje gevonden en ik lag heerlijk te vingeren en toen ik jou je hoorde aftrekken werd ik nog geiler en hoopte ik dat je naar binnen zou komen.

EH, zei ik ja ik wilde het wel maar ja met je tante naar bed ….. Hennie zei niets maar deed haar kamerjas open en ik zag haar mooie tieten haar tepels waren hard geworden en stonden vooruit, ik stak mijn hand uit en pakte een borst vast. Hennie zei wat maakt het uit familie en ik ben geil en wil ne met je neuken.

Ze stond op en liet de kamerjas liggen, ik zag haar nu dat ze helemaal naakt was geweest in de kamerjas. Ik zag ook dat haar kut was geschoren.

Dat had ik nog nooit gezien laat staan gevoeld. Ik was alleen de behaarde doos van mijn moeder gewend en die van een paar meisjes met beginnende beharing. Ik stak mijn hand uit om haar kale poes te voelen. Mijn hand streelde over haar zachte huid en haar kutlippen. Langzaam gleed mijn hand naar achteren zodat ik haar hele kut in mijn hand vasthad.

Ze voelde al wat vochtig aan. Ze sloeg haar armen om me heen en begon te zoenen en stak haar tong in mijn mond. Haar tieten perste ze tegen mijn borst aan en ze bewoog zo haar tepels over de mijne. Haar kut werd steeds natter en ik stak een er een vinger in. Ze gromde en gooide haar hoofd achterover en zei ik wil meer kom.

We gingen naar de slaapkamer op het grote bed. Ze gooide mij op mijn rug met mijn stijve pik recht omhoog. Ze kroop op me en nam hem diep in haar mond, ze begon me lekker af te zuigen. Ik had mijn vingers lekker diep in haar kut gestoken en was haar aan het vingeren. Ik vond haar clitoris en masseerde die met mijn duim en vinger en twee andere vingers in haar spleetje.

Ze pakte mijn ballen vast en masseerde die. Ik zei, ik ga zo komen, daarop begon ze nog heftiger te zuigen.

Ik had het niet meer en spoot mijn geil diep in haar mond. Ze slikte het door en maakte de rest met haar tong schoon. Ze draaide rond zodat ze met haar kut boven op mijn gezicht zat. Oh lik me zei ze, steek je tong in mijn kut en maak me klaar.

Dat hoefde ze geen twee keer te zeggen. Ik begon haar kut te zoenen en haar vochtigheid op te likken. Ze smaakte heerlijk een beetje zoutig. Mijn tong stak ik tussen haar lipjes zo diep mogelijk in haar warme, natte, heerlijk smakende kut.

Ik vond haar clitoris en begon die te likken en ze rilde van genot. Oh ja kreunde ze ga door hm zo lekker. Haar kutlipjes gingen uit elkaar en ik kon zo ook lekker de binnenkant likken. Zo af en toe nam ik dan ook even een schaamlip in mijn mond en zoog erop. Er kwam steeds meer kutvocht uit haar en ik likte dat steeds op de smaak was onbeschrijfelijk lekker. Ik had mijn handen op haar kont gelegd en trok haar billen uit elkaar en begon over haar anus te strelen.

Wat ik gelezen had in de Candy en zo klopte ze werd er nog geiler door. Ze zat op mijn gezicht en tong heen en weer te rijden, en eindelijk had ik haar naar een hoogtepunt gelikt. Ze kwam heerlijk klaar en haar geil stroomde uit haar kut zo mijn mond in zoveel dat ik het niet eens direct weg kon slikken, mijn gezicht zat helemaal onder. Ze kwam naast me liggen en begon haar geil van mijn gezicht af te likken ze zoende mij en onze tongen dwaalde rond in haar geil.

Helga spreidde haar benen iets en liet haar beide handen van haar heerlijke borsten over haar buik naar haar bos schaamhaar glijden, hoewel het qua temperatuur nog steeds fris was, voelde Helga de warmte in haar geile lichaam met de seconde toenemen. Ze pakte een knijper van de waslijn en zette deze op haar harde tepel, even kromp ze ineen van de geile elektrische schok die dit met zich meebracht. Met haar rechterhand nu vol op haar behaarde kut trok ze langzaam aan de knijper die op haar linker tepel zat.

Ohhh God dacht ze bij haarzelf, wie van de buren staat er toch achter het gordijn zichzelf of haarzelf te verwennen op Helga haar geile actie?! Snel pakte Helga nog een knijper van de lijn en liep naar de tuin set en ging op een tuinstoel zitten zodat de gluurder een perfect zicht had op de geile buurvrouw. Helga zet eerst een knijper op haar klit wat nu net een klein piemeltje is en de tweede knijper op haar tepel, sluit haar ogen en doet haar benen wijd.

Ze pakt met beide handen de knijpers beet en trekt er hard aan, heerlijk die pijnscheuten die door haar tepels knetteren. Ze kijkt door haar ogen naar het slaapkamerraam van de buren en ziet dat de gordijnen langzaam verder uit elkaar worden getrokken.

Helga haar hand glijd naar haar inmiddels kletsnatte kut en begint met haar middelvinger rondom haar klit te draaien. Helga gooit haar hoofd naar achteren en geniet met volle teugen van haar eigen geilheid maar vooral van haar gluurder. Ze kijkt naar boven en ziet nu duidelijk dat het de jongste buurjongen is die naar haar staat te gluren.

In haar gedachten ziet ze hoe de jongen aan zijn jonge pik staat te trekken terwijl zijn ogen over het lichaam van zijn masturberende buurvrouw glijden. Godallemachtig, ze wil dat joch nu voor zichzelf hebben! Helga staat op, slaat haar badjas dicht en loopt snel naar binnen, daar aangekomen moet ze even bijkomen van al haar geilheid. Dan loopt ze snel via de voordeur naar de voordeur van de buren en belt aan.

En nu maar hopen dat die geile jongen alleen thuis is schiet er door Helga haar hoofd, het duurt veel te lang voordat er open wordt gedaan dus belt Helga nog eens aan. Eindelijk hoort ze voetstappen in de hal en even later gaat de voordeur langzaam open, zodra de buurjongen ziet dat het zijn buurvrouw is schrikt hij en loopt meteen rood aan.

Helga glimlacht geil naar hem en zegt “Hallo, ik ben Helga de buurvrouw, is je vader of moeder ook thuis? De buurjongen wil de deur weer dicht doen maar Helga is hem te snel af “Wacht even, ik heb even iemand nodig om een kast te verschuiven en volgens mij ben jij sterk genoeg om te helpen”, de jongen schrikt nu helemaal en begint de stamelen “Uhhh ja maar ik moet nog huiswerk doen en daarna moet ik de hond nog uitlaten dus..

Helga begint geil te glimlachen, ze laat haar ochtendjas open vallen en antwoord “Ach dat is jammer jongen, maar goed, dan wacht ik wel tot je vader of moeder thuis komt om mij te helpen. Dan kan ik hun vertellen dat je het ontzettend druk had om jezelf lekker af te trekken op je buurvrouw”.

De jongen schrikt en loopt nu vuurrood aan en begint te stamelen, Helga kijkt hem aan en zegt “Joh, heeft toch niets, je ouders zijn zelf ook jong geweest en ze zullen het best wel snappen dat een gezonde jongen als jij het lekker vindt om zichzelf af te trekken op een geile buurvrouw”.

De buurjongen kijkt Helga met een vuurrood hoofd en grote ogen aan, er valt even een stilte totdat hij zegt “Uhhmm okay dan mevrouw, ik moet nog even met de hond uit maar daarna kom ik u helpen met de kast”, Helga voelt de geilheid door haar lichaam gieren en glimlacht naar de buurjongen “Dat is hartstikke aardig van je jongen, dan zie ik je straks wel verschijnen”.

Ze draait zich om en loopt naar haar eigen voordeur, de deur van de buren gaat dicht en geil glimlachend stapt Helga haar huis binnen en sluit de deur. Ooohh wat is ze weer geil, het idee dat die jonge bink straks bij haar op de bank zit maakt haar knettergeil. Ze steekt drie vingers in haar kletsnatte kut en begint zichzelf met drie vingers te neuken, haar geile natte kut zal waarschijnlijk de eerste zijn die haar buurjongen in het echt heeft gezien en dat idee maakt Helga gek van verlangen… Een kwartier later gaat de bel, Helga loopt inmiddels weer poedelnaakt naar de voordeur, ze doet de deur open en daar staat de buurjongen iets verlegen en nog steeds met een rood hoofd voor de deur, “Kom maar snel binnen schat”, de buurjongen loopt zonder Helga aan te kijken naar binnen.

Helga sluit de deur en loopt voor de jongen uit naar de woonkamer, draait haar om en zegt “Ga maar even zitten, dan kunnen we eerst eens goed kennismaken”.

Helga gaat naakt met haar benen open tegenover haar buurjongen zitten die zich geen houding weet te geven en vuurrood aanloopt, toch ziet Helga dat hij ieder moment probeert te pakken om naar haar heerlijke borsten en behaarde kut te kijken. Ze gloeit van binnen en krijgt zelfs wat medelijden met de jongen, tijd om hem op zijn gemak te stellen… “Vertel eens hoe je heet, hoe oud ben je en waarom ben je niet op school? Jaap zijn hoofd loopt nu bijna paars aan van schaamte maar Helga ziet duidelijk een bobbel in zijn broek, hmmm denkt ze bij zichzelf, nog even doorzetten en dan is hij er klaar voor.

Helga begint te lachen en zegt “Kom op Jaap, maak je niet druk, het is toch heel gezond dat een jongen van jouw leeftijd geilt op een naakte vrouw? Jaap kijkt naar zijn buurvrouw en ze ziet hem nu toch iets meer ontspannen, “Kom jongen, je zult vast wel dorst hebben, zal ik koffie of thee voor ons maken?

Jaap zijn blik blijft net iets te lang op Helga haar borsten hangen voordat hij antwoord “Uhh ja mevrouw, doet u mij maar een kop thee”, Helga komt overeind en zegt “Ga ik regelen Jaap maar noem mij geen mevrouw meer maar gewoon Helga, we zijn geen vreemden meer voor elkaar”, ze kijkt Jaap indringend aan en voor het eerst verschijnt er een glimlach op Jaap zijn gezicht.

Helga loopt naar de keuken, zet de waterkoker aan en maakt twee theeglazen klaar en blijft met Jaap praten “Ben je alleen met je ouders of heb je nog broers of zussen? Helga buigt zich tegenover de jongen voorover om zijn thee op de tafel te zetten en hem een volle blik op haar borsten te geven, haar tepels zijn keihard van geilheid en ze ziet Jaap een paar keer slikken terwijl hij haar borsten vrijpostig bewonderd.

Ze komt weer overeind en gaat weer tegenover de jongen zitten, ze ziet dat zijn jonge heer stijf in zijn broek staat en besluit dat het tijd is om door te pakken. Helga spreid haar benen en laat haar hand naar haar behaarde kut glijden terwijl ze de jongen scherp in de gaten blijft houden, Jaap doet zijn uiterste best om weg te kijken maar alsof zijn ogen worden aangetrokken door een onzichtbare magneet komen ze steeds weer uit bij Helga haar inmiddels opgezwollen en kletsnatte kut.

Ze steekt twee vingers naar binnen en begint zichzelf te neuken met haar vingers. Jaap is nu duidelijk verloren en kan zijn ogen niet van de masturberende Helga afhouden, Helga ziet dat hij iets gaat verzitten om minder last van zijn inmiddels stijve lul, Ohhh God denkt Helga, ik wil zijn jonge frisse lul zien… “Toe Jaap, haal je lekkere lul uit je broek en laat hem aan mij zien” Jaap kijkt Helga verschrikt aan en twijfelt wat hij nu moet doen.

Helga drukt haar benen bij elkaar, slaat de badjas over haar lichaam en komt overeind, ze gaat voor Jaap staan en zegt “Kom op lieverd, jij zit hier lekker op mij te geilen terwijl ik niet op jou mag geilen? De warmte van zijn mond laat haar harde tepel gloeien, Helga legt haar hand op Jaap zijn bobbel en begint erin te kneden, ze ziet Jaap zijn ogen sluiten van genot en weet dat deze jonge vent vanaf nu van haar zal zijn “Ooohh lieverd, wat heb je een heerlijke stijve pik, wat ben je groot voor je leeftijd geile beer”.

Jaap zuigt met gesloten ogen haar harde tepel hard zijn mond in en Helga is bezig zijn broek los te knopen, Jaap zijn verzet is volledig gebroken. Helga trekt het elastiek van Jaap zijn onderbroek naar beneden en met haar andere hand pakt ze zijn naakte stijve paal, zijn pik is helemaal glibberig van zijn voorvocht of zou dat geile ventje al zijn klaargekomen?

Helga vouwt haar hand stevig om de lange dunne paal van Jaap “Toe pak mijn geile tieten lekker vast schat”, in een fractie van een seconde heeft Jaap zijn beide handen om Helga haar borsten gelegd, Helga begint Jaap traag af te trekken “Lekker? Bedenkt Helga zich, de broertjes kijken samen naar porno! Ze komt omhoog, gaat van Jaap zijn bovenbenen af en komt omhoog, gaat op haar knieën zitten en drukt Jaap zijn benen uit elkaar.

Ze pakt zijn keiharde dunne staaf vast, buigt voorover en neemt zijn hele paal diep in haar mond. Ze hoort Jaap een hap adem nemen en begint hem even stevig te pijpen, Jaap heeft zijn hand op haar achterhoofd gelegd en ze voelt hoe hij zijn pik dieper in haar mond wil drukken door zijn bekken omhoog te duwen.

Helga stopt met pijpen en zegt “Vertel eens wat jij en je geile broer samen doen schat dan pijp ik je lekker door” Jaap wil op dit moment maar één ding en dat is dat Helga door gaat met wat ze deed “Als we alleen thuis zijn dan gaan we samen naakt voor de laptop zitten en kijken naar seksfilmpjes, ik trek Willem af en Willem mij.

Helga zegt “Hmm toe vertel door” en neemt Jaap zijn pik weer in haar mond en begint hem te pijpen. Jaap gaat door met zijn verhaal “Soms als ik geld van Willem heb geleend moet ik alleen hem aftrekken totdat ik hem heb terugbetaald. Sinds een half jaar heeft Willem een nieuwe regeling ingesteld. Ik hoef alleen de helft van het geleende geld terug te betalen als ik zijn lul in mijn mond neem totdat hij klaarkomt”.Geile oma pijpt sexdate noordwijk


Alleen al de gedachte dat mijn kleine broertje een langere lul zou hebben dan de mijne … maakte mij gek. Ik was een beetje verbaasd dat dat Tim´s lul slechts 2 cm korter zou zijn dan de mijne, ik moest nu echt weten wie van ons 2 een grotere lul had. Om er zeker van te zijn, stond ik recht tegenover hem. Ik voelde de overwinning, wetende dat mijn lul diep begraven in Tim zijn ballen begraven was. Nog voordat ik me geheel bewust van was wat er gebeurde, omhelsde Tim mij met zijn armen rond mijn nek en zijn gezicht lag op mijn borstkas.

Ik hield nog steeds onze stijve lullen in de ene hand en mijn andere hand hield zijn billen vast, ik draaide ons om naar het licht toe, en trok Tim stijf tegen mijn eigen naakte body aan. Ik voelde de warmte van zijn lichaam tegen mijn naakte borstkas aan. Ik voelde zijn warmer adem tegen mijn bezwete borstkas aan. Mijn kleine broertje stopte plotseling met ademhalen.

Ik voelde zijn ballen in mijn hand, steeds harder worden, zijn hele lichaam was verstijfd. Eerlijk gezegd besefte ik niet echt wat er gebeurde, totdat Tim´s lul hard begint te kloppen en zijn warme zaad begint te spuiten in mijn hand. Maar om een of andere rede realiseerde ik me dat het gesmolten lava het sperma van mij geile kleine broertje is, nou … er kwam zo veel sperma dat zelfs zijn schaamhaar op zijn buik spoot.

En de kleine snotaap had grote klodders zaad liep druipend langs zijn haarloze benen op de vloer van onze slaapkamer.

Niet te vergeten dat het sperma zelfs op mijn ballen zat, hoewel mijn kleine broertje had het meeste zaad op zich. Zo kwam het dat ik mijn eerste echte seksuele ervaring had met mijn broertje, de eerste keer dat ik sex had met een ander. En dit gebeurde met mijn kleine broertje die gedrukt tegen mijn aanstond , die bezig was zijn lading tegen mijn ballen aan te spuiten.

En het vreemde was, ik had nog nooit zo´n stijve lul gehad, mijn lul werd als maar groter en dikker als ik keek naar al het zaad van mijn broertje. We waren allebei door zweet en ons lichaam was bedekt met zaad. We waren zo nat van het sperma dat we gleden tegen elkaar aan. Ik bewoog mijn hand mijn zijn zaad hand over zijn goedlijk lichaam uit. En zonder iets te zeggen, pakte ik Tim bij de achterkant van zijn hoofd en trok zijn gezicht na me toe en gaf hem een heerlijke zoen.

Die heerlijke rode lippen volle lippen kuste mij heerlijk. Tim´s armen omhelsde me rond mijn nek en kuste me terug. Het duurde niet lang, of we waren elkaar heerlijk aan het tongzoenen, en ondertussen betasten we elkaars naakte lichaam.

Ik weet niet hoe lang dat geduurd heeft, voordat we op mijn bed vielen. Of hoe lang we elkaar aan het betasten waren en elkaars tong zo diep mogelijk bij elkaar naar binnen proberen te schuiven.

En de hele tijd streelden onze handen over het lichaam van de ander, onze lullen stevig tegen elkaar aan, geheel glibberig van al het zweet en sperma die was verzameld.

Ik heb nog nooit zo snel mijn zaad gespoten als die keer, zo snel als ik op dat moment klaar kwam. Zijn handen hielden me vast en hij draaide me om op mijn rug, waardoor hij in positie was veranderd en nu boven op me lag. We keken elkaar in de ogen en raakten beide hiervan behoorlijk geil. Het was Tim, mijn broertje, in wiens ogen ik aan het staren was met complete lust. Dit was gewoon verkeerd. Ik probeerde om te vertellen dat we moesten stoppen, we waren broers. En ik dacht dat geen van ons twee homo was.

Tenminste ik dacht het niet. Ik bedoel, dat ik dacht aan Frank of een van mijn andere vrienden toen ik mezelf afrukte, een keer in de zoveel tijd. Maar dat maakt me geen homo. Omdat ik naak in bed lig met ons lichaams strak tegen elkaar, schurend liggen onze stijve lullen tegen elkaar aan… nou ja gewoon, het feit dat wij beiden een stijve lul hadden was al erg genoeg.

Ik was niet zeker of ik nu dit nu onder de hoek van: Maar het maakte niet uit. Tim gooide mij gedachten weg, en zei anders was ik er toch niet mee ingestemd. Zijn tong raakte het puntje van mijn onbesneden eikel en begon me heerlijk te zuigen zuigen. Ik was op het punt om mijn eerste pijpbeurd te krijgen. Het voelde zo geil dat mijn jonge broertje me pijpte, mijn gehele hete eikel in zijn geile mond.

Ik keek naar beneden, dit was alles wat ik nodig had. Nu moet ik toegeven ondanks dat Tim mijn broertje is, deed hij het heel erg goed.

Met zijn kaken wijd uitgestrekt deed hij een poging om mijn lul geheel in zijn mond te krijgen. Mijn broertje ziet er niet slecht uit. En zo dun als hij was, kon ik bijna denken dat het een aantrekkelijk meisje was, vooral onder de bril die hij bijna altijd op zijn gezicht had.

Maar dit was alles wat ik nodig had. Het was de manier waarop Tim naar me keek, met die geile blik in zijn ogen. Als ik het op tijd had aanvoelen komen, zou ik mijn broertje hebben gewaarschuwd dat ik op het punt stond om mijn broertje zijn mond vol te spuiten. Echter, het gebeurde gewoon zo verdomd snel. Mijn ogen dichtgeslagen en mijn gehele lichaam lag zo intens te genieten. Ik kon niet zien wat mijn kleine broertje aan het doen was, maar hij zou het zeker horen en voelen. Toen voelde ik mijn eerste schot zaad exploderen in zijn mond.

Tim maakte een geil geluid wat moeilijk is te beschrijven. Ik wist dat ik de eerste keer best veel sperma spuite. Het voelde zo ongelooflijk geil dat het er bijna pijn van deed. De tweede explosie was net zo krachtig.

Ik voelde mijn hete sperma spuiten uit mijn eikel in de reeds hete en natte mond van mijn broertje. Een seconde later voelde ik Tim beginnen om nog harder te zuigen. En ik hoorde hem slurpend. Mijn kleine broertje was mij heerlijk tussen mijn benen aan het zuigen van mijn eikel. Hij dronk mijn zaad op, net alsof hij een week niet had gedronken. Ik merkte dat hij moeite had om mijn  hoeveelheid zaad die ik in zijn mond schoot door te slikken. Ik voelde mijn zaad druppen langs de schacht van mijn lul, dat warme zaad bereikte mijn schaamhaar en kwam op mijn ballen terecht.

Al met al, het gevoel van mijn pik, het slurpende geluid, wetende dat mijn lading werd ingeslikt, en wetende dat het mijn kleine broer was die het doorslikte. Al het zaad wat ik spoot leek wel het zaad van een hele week. En toen was het gewoon te veel voor Tim om door te slikken te hij begon te kokhalzen en verslikte zich in mijn lading, nou ja, om wat voor reden dan ook, dat maakte me alleen maar geiler en schoot Tim zijn mond nog steeds vol.

Mijn hele lichaam schokte, elke spier voelde ik als ik weer een straal sperma spoot in Tim zijn mond. Ik had nog nooit zo veel zaad geschoten als nu. Ik kon niet geloven de ongelooflijke sensaties die ik door mijn lichaam voelde gaan, mijn broertje probeerde zo goed als hij kon om het allemaal door te slikken.

Na wat een eeuwigheid leek, slurpte Tim de laatste paar druppels uit mijn eikel, terwijl mijn uitgeputte lichaam trilde en beefde van het intens klaarkomen. Ik kon niets, daar lag ik. Mijn lichaam voelde alsof het was overreden door een stoomtrein. Mijn spieren waren nog stijver dan na een voetbal training. Ik vroeg me af of ik ooit weer normaal zou ademen. En nog steeds voelde ik mijn kleine broertje tussen mijn benen, zachtjes zuigend tot de laatste druppels van sperma uit mij kwam.

Mijn eikel was veel te gevoelig om door Tim gelikt te worden. Ik verzamelde alle energie die ik had en duwde hem uit de buurt van mijn lul weg. Het was gewoon te pijnlijk voor mijn overgevoelige eikel. Ik had nooit gedacht dat een orgasme in me kleine broertje zijn mond zo heftig zou zijn. Hij kwam tegen mijn bezwette lichaam aan liggen en kuste me. Tim en ik bracht een groot deel van de tijd door, door elkaar heerlijk te zoenen en te tongen.

Echter, mijn kleine broertje´s mond was niet bedekt met mijn Zaad zaols bij de eerste keer. Ik proefde mijn eigen Zaad. Tim kalmeerde een beetje, hoewel ik zijn lange, stijve lul voelde tegen mijn buik. Ik had Tim slecht twee keer klaar gekregen, en ik zelf slechts een keer. Maar ik was uitgeput en ik dacht dat hij nu wel terug zou gaan naar zijn eigen bed om te slapen.

Maar mijn kleine broertje had andere ideeën. Na een laatste stevige kus streelde Tim mijn lichaam. Ik keek naar zijn nek, zijn borstkas en zijn strakke buik beweegde over mijn gezicht, toen voelde ik iets porren tegen mijn kin.

Het was groot, vlezig, warm en nat. Diep van binnen wist ik wat het was, ik was nog steeds een beetje geschokt toen Tim zijn lange lul boven mijn gezicht had.

Zijn voorhuid was niet besneden en zijn eikel was bedekt met helder voorvocht. Nou ik had niet veel keuze. Zodra hij klaar was met praten, had de kleine snotaap zijn heupen gekanteld naar beneden en voor dat ik het wist, had ik een lul in mijn mond.

Nu, zou ik liegen als ik zei dat ik me nooit had afgevraagd hoe het zou zijn om een lul te pijpen, maar ik had nooit gedacht dat ik het ook zou gaan doen. Maar dat gebeurde nu wel. Ik pakte Tim bij zijn heupen, zodat ik controle had over hoe diep zijn lul in mijn slokdarm kwam.

Ik duwde zijn heupen achteruit zodat ik alleen de eikel van zijn lul in mijn mond kon voelen. Tim probeerde zo veel druk op zou zijn heupen te zetten dat zijn lul diep in mijn keel kwam.

Ik duwde hem weer van me af zodat ik weer adem kreeg. En je kunt je voorstellen wat er daarna gebeurde. Hij duwde zijn lul zonder een waarschuwing naar binnen. Bij zijn volgende stoot, zette hij nog veel meer kracht achter en ik voelde de eikel van zijn lul geheel tot achterin mijn keel naar binnen duwen. Toen slaakte Tim een geile kreet. Ik koos voor de eerste optie en meteen slikte ik al zijn zaad van mijn broertje door, ik duwde vervolgens zijn heupen iets naar achter.

Nou, zijn eikel was toen precies tussen mijn lippen, zodat zijn tweede schot met zaad mij mond vulde. Nogmaals, moest ik slikken, daarna was er nog een schot met zaad. Ik merkte wel dat de smaak van Tim zijn sperma veel minder bitter was als mijn eigen zaad. Tim gromde en kreunde als hij zijn lading schoot, het was zo intens voor hem dat hij buiten zich zelf was. Daarom gaf ik hem ondersteuning door zijn heupen goed vast te houden.

Er was zo veel zaad van hem, dat ik me af vroeg wie van ons twee meer zaad in de andere zijn mond had gespoten. Ik kon nauwelijks voorstellen dat ik meer had gegeven dan wat hij in mijn mond gaf. Het leek alsof Tim maar bleef door spuiten, straal na staal van zijn sperma diep in mijn mond, ik bleef maar slikken.

Hoewel, ik kon de klodders zaad van mijn broer langs zijn lul te en mijn lippen doorvoelen stromen, druipend langs mijn wangen en over mijn kin. Toen hij eindelijk klaar was voelde ik zijn lichaam ontspannen over me heen, ik trok zijn lichaam naar beneden, zodat zijn lul uit mijn mond gleed, en een ogenblik waren we weer van aangezicht tot aangezicht.

Nu wist ik niet of mijn kleine broertje ooit zijn eigen zaad had geproefd, maar omdat hij het ook bij mij had gedaan duwde ik mijn lippen tegen de zijne zodat hij zijn eigen zaad kon proeven. Tim begon te zuigen aan mijn tong net zoals hij met mijn lul had gedaan, waardoor hij zijn eigen sperma in zijn mond kon proeven.

We lagen er al een tijdje naakte tegen elkaar aan, met elkaars zaad heerlijk geil in ons mond. Toen sprong mijn kleine broer omhoog alsof hij was geschokt en zei: Ik heb nooit gehoord dat hij weer terug kwam. Want ik was als een blok in slaap gevallen, of hij nu vijf minuten of vijf uur weg is geweest ik had geen idee. Ik had nog nooit zo diep geslapen in jaren. Ik werd laat de volgende ochtend wakker, zoals altijd met een kloppende erectie, het moment dat ik mijn lul beet pakte vroeg ik me af of ik had gedroomd.

En dat alles op de avond er voor maar een droom was geweest. Nu ik wakker was ging ik ook maar naar beneden om te pissen dacht ik, maar dat deed ik niet. Met de chaotische herinneringen aan Tim en ik die elkaar hadden gepijpt, ik was mijn lul aan het aftrekken bij die gedachten van de vorige avond, dit maakte me zo geil dat ik al snel een lading sperma met mijn lul in mijn borst-haar en schaamhaar spoot.

Daarna trok ik mijn kleren aan en ging naar de badkamer omdat ik nodig moest plassen. Ik kon niet geloven wat ik had gedaan. Wat wij hadden gedaan. En al de gevoelens die ik de avond er voor had gevoeld. Voordat ik naar de keuken voor een kopje koffie liep, was ik pissig en kwaad op mezelf. Zoals ik al zei, mijn broertje Tim was altijd al een klikspaan. Telkens als hij iets van me wist wat niet mocht, dan meldde hij het altijd aan onze moeder.

Ik had nauwelijks mijn eerst trekje van een sigaret genomen of een slok bier, of Tim vertelde het al weer door.

Dat wel elkaar hadden afgetrokken, en elkaars lul hadden gepijpt en elkaars zaad hadden door geslikt. Ik vroeg me af hoe lang het zou duren voordat mijn kleine broertje alles had door verteld aan onze moeder. En ik was er zeker van dat als Tim het zou vertellen aan haar, dat hij zou zeggen dat ik hem er toe had gedwongen om met mijn kleine broertje sex te hebben. In plaats van dat het idee bij Tim weg komt. Ik was er gewoon zeker van dat ze mij bont en blauw de deur uit zouden slaan, en ik niet meer terug hoefde te komen.

Ik kreeg een kopje koffie en ging naast haar zitten, ik pakte de sport-bijlage, in een poging om zo normaal mogelijk te doen. Mijn ogen schoten over de scores, maar mijn gedachten waren er niet bij. Mijn verwaande, broertje had me moeder zeker al op de hoogte gebracht over wat wij vanacht allemaal hadden gedaan.

Alleen was ik verbaasd dat hij er niet was, om te kunnen zien wat voor straf ik kreeg. Ik kon er nietachter te komen waarom me moeder niet kwaad op me was geworden. Toen zag ik Tim een briefje geschreven had die aan de andere kant van mijn moeder lag. Het kostte me een beetje moeite om er achter te komen wat mijn kleine broertje had opgeschreven, en ik was erg opgelucht nadat ik het briefje had gelezen. Mam, ik ga met Tom op de fiets naar de vijver toe vandaag, we zijn voor het donker wel weer thuis.

Dus me kleine broertje was zelfs nog eerder dan me moeder opgestaan. Hij was waarschijnlijk van plan om het vanavond na het eten te gaan vertellen. Dit maakte mij de gehele dag erg onzeker, en ik wist bijna wel zeker dat er klappen gingen vallen die avond.

Nou die klappen zijn nooit gevallen. Ik was bij een vriend van me tot laat in de avond, en toen ik thuis kwam, was mijn moeder het tien-uur journaal aan het kijken en Tim was al naar bed gegaan.

Terwijl ik de trap op liep naar de de zolderkamer die ik metmijn broertje deelde, probeerde ik mij zo stil mogelijk te houden, om Tim niet wakker te maken. Ik hoopte dat hij zou slapen. Het was een lange dag geweest. Zelfs nu maakte ik me weer voor de tweede keer zorgen over wat er zou gebeuren als Tim het zougaan vertellen. En ik was gewoon zeker dat hij het ook zou gaan vertellen.

Misschien niet onze moeder, maar hij zou het iemand vertellen. Misschien zou hij zelfs naar de politie gaan. Mijn broertje sliep niet toen ik binnen kwam. In feite had hij op me zitten wachten. Toen ik boven aan de trap stond en onze deur van de slaapkamer open deed, zag ik Timnaakt op zijn bed liggen, langzaam streelde hij zijn lange lul met een ondeugende grijns op zijn gezicht. Maar ik ben helaas niet klaargekomen. Ik kon het niet geloven dat mijn broertje net zijn vriend Tom had gepijpt.

Hoewel, na wat wij twee die avond ervoor gedaan hadden, twijfelde ik zeer dat Tim niet aan het liegen was tegen mij. Zijn eerste schot kwam in mijn gezicht en zijn tweede lading kwam op mijn kont. Ik kon aan zijn uitdrukking zien dat hij de waarheid sprak. Ik bedoel, dat ik het zelf nooit zou toegeven als ik door een jongen in mijn kont geneukt zou worden. En ik zou het zeker nooit aan mijn broer vertellen. Hoewel, zoals ik al zei,Tim en ik waren totaal verschillend.

Maar ik dacht na over wat hij zojuist had gezegd en mijn lul was hard, totdat ik merkte Tim naar mijn kruis beneden keek. Ik veronderstel dat hij wel kon zien dat ik een stijve had in mijn spijkerbroek. Dit maakte Tim behoorlijk opgewonden. Hij had zijn vuist nu strakker rond zijn lange lul en hij streelde wat sneller. Toen zag het eerste voorvocht uit het topje van zijn eikel lopen. Mijn hersenen sloegen op hol, allemaal verschillende emoties die door mij heen gingen. Ten eerste, ik moet toegeven de gedachten dat mijn broertje Tom al geneukt had met zijn lekkere lul maakte mij bloedgeil.

Dan te beseffen dat mijn kleine broertje al zijn maagdelijkheid had verloren, nog voordat ik het had gedaan, dit maakte mij een beetje pissig. Hoewel, ik bijna zeker wist dat Tim nog steeds niet een meisje had gevingerd, wat ik inmiddels wel al had gedaan, dit ga mezelf toch een beter gevoel. Maar goed, ikbegon me af te vragen, als Tim, Tom zijn kont geneukt had, zou Tom me broertje dan ook hebben geneukt. Ik dacht dat ze het alleen vandaag hadden geprobeerd.

Wat betekende dat het Tim en Tom zijn geweest die het afgelopen jaar al meerdere malen sex hebben gehad. Die gedachte maakte me een beetjemeer boos en eerlijk gezegd, een beetje meer geil.

Niet alleen was mijn kleinebroertje eerder ontmaagd dan ik zelf maar hij had al meer dan één jaar sex met een andere jongen. Tim gaf me een blik, waarvan ik de betekenis meteen begreep. Hij keek me kwaad aan, en schudde zijn hoofd om aan te geven dat hij nooit sex had gehad met een meisje. Ok, in ieder geval had hij niet sex met mij gehad om mij een plezier te doen.

Zijn uitdrukking veranderde en ik moet zeggen, ik was niet al te verrast door wat hijdaarna zei. Voordat ik het wist had ik mijn broek op mijn knieën. Zoals hij de avond ervoor had gedaan, begon hij met het zuigen van mijn voorhuid en het likken van mijn eikel.

Mijn gezwollen eikel werd als maar stijver als ik keek, en zag mijn lul in de mond van mijn broertje gaan. Terwijl hij mijn eikel zooggreep Tim mijn lul beet en streelde het zachtjes.

Zijn andere hand bewoog over mijndijen en speelde met mijn harige ballen. Tim bewoog langzaan zijn hoofd op en neer, met mijn lul in zijn mond. Het voelde gewoon zo lekker geil hoe Tim mijn lul aan het pijpen was. Ik had me ogen open en keek hoe mijn kleine broertje mijn dikke lul in zijn mond op een neer bewoog. Op hetMoment had hij iets meer dan de helft van mijn lul in zijn mond, mijn knieën konden mij niet meer staande houden.

Dus ik zocht wat steun bij Tim en pakte zijn hoofd met mijn handen. Hij gromde en begon een beetje harder te zuigen en bewegen met zijn hoofd met mijn lul. Net alsof we het hadden gepland gebeuren, Tim stopte met het op een neer bewegen van zijn mond rondom mijn lul.

En ik begon te stoten met mijn heupen, waardoor mijn lul in en uit zijn mond bewoog met hetzelfde tempo als toen hij de controle had.

De hand van Tim verhuisd naar mijn schaamhaar. Mijn handen hielden Tim zijn hoofd strakker vast en voor ik het wist, had ik mijn handen vol met Tim zijn mooie lange Donkerblonde haren. Ik verhoogde het tempo een beetje en begon mijn lul sneller en wat dieper in zijn mond te stoten. Zijn andere hand was nog steeds met mijn ballen aan het spellen.

Ik voelde de druk met zijn hand op mijn billen toenemen, waardoor mijn lul wat dieper in zijn mond kwam. Er was een beetje meer druk van zijn hand bij mijn billen waardoor mijn lul dieper in zijn slokdarm kwam. Op dat moment gebeurde er een paar dingen die geheel nieuw voor mij waren. De hand van mijn broertje oefende meer druk uit op mijn billen waardoor mijn lul bijna helemaal bij mijn broertje in zijn keel naar binnen stoote. Op hetzelfde moment voel ik één de lange vingers van Tim verhuizen van mijn ballen naar mijn bilspleet.

Met de rest van zijn vingers, kneep hij mijn ballen. Ik veronderstel dat het gevoel van de vinger zo dicht bij mijn lul er voor zorgde dat mijn lul steeds stijver werd. Met het feit dat mijn lul voor de eerste keer geheel in zijn mond zat. Ik begon alvast met diep in en uit te ademen, in de wetenschap dat als ik eenmaal begon klaar te komen, dat ik even niet in staat zou zijn om diep te ademen.

Toen voelde ik mijn broertje zijn vinger mijn anus probeerde binnen dringen. Ik bewoog me iets naar voren om weg te komen van Tim zijn vinger. Maar als gevolg daar van voelde ik mijn broertje zijn neus worden begraven in mijn dikke bos van schaamhaar en mijn ballen drukken tegen zijn kin.

Dat, Tim zijn mond nu geheel gevuld was is volkomen begrijpelijk, gezien de situatie. Maar ik voelde zijn keel-spieren spannenrond de eikel van mijn lul. Mijn broertje zijn mond was gesnoerd en ik spuite mijn lading zaad diep in zijn mond, waardoor het gevoel nog beter voor mij werd.

Het was net zo lang totdat hij zijn vuisten op mijn dijen bonkte. Toen besefte ik pas wat ik aan het doen was. Tim kon niet ademen. Ik liet hem los en in een oogwenk, deinsde hij terug, met al mijn zaad uit mijn lul diep in zijn mond. Tim kreeg wel drie of vier klodders spermain zijn gezicht. Toen hij genoeg op adem was gekomen opende hij zijn mond wederom en begon met het zuigen van mijn eikel. Alsof hij drinkte door een rietje, Tim slikte de rest van mijn sperma door in zijn mond, hij slikte zoveel mogelijk door als hij kon.

Toen ik weer naar beneden keek, zag ik dat mijn broertje weer opnieuw zijn eigen lul aftrekken. Toen hij mij zag kijken, vertraagde hij zijn tempo en opende zijn vingers een beetje, waardoor hij me een betere blik op zijn grote lul gaf. Hij had zijn voorhuid naar achteren getrokken en de glanzende eikel van zijn lul was zo gezwollen dat die paars was geworden. Wil je ook de mijne zuigen? Nog voordat hij het had gevraagd was ik al van plan door mijn knieën te gaan en zijn grote lul te zuigen.

Maar ik was een beetje onzeker, kon dit wel wat ik deed met mijn broertje. Ik denk dat Tim mijn terughoudendheid ook moet hebben gevoeld, omdat hij mij een aanbod deed dat ik niet kon weigeren. Nou, ik heb nauwelijks over de kwestie nagedacht. Tim stond op en ik viel op mijn knieën. Binnen een seconde, had ik de eikel van de lul van mijn broertje in mijn mond en ik was van plan om al zokn zaad door te slikken.

Mijn handen verplaatsen zich snel naar de billen van Tim en ik begon met behulp van zijn heupen zijn lul zo deip mogelijk in en uit mijn mond te stoten. Ik heb zijn lul niet zo diep in mijn keel gehad, als hij bij mij had gedaan.

Ik heb het geprobeerd, maar wanneer ik voelde de eikel van zijn lul de achterkant van mijn keel raakte, voelde het alsof ik moest kotsen. Maar ik denk niet dat Tim daar veel aandacht voor had. Zijn handen waren op mijn hoofd, zoals ik bij hem had gedaan, alleen heeft hij niet geproprobeerd om mijn eikel zo diep mogelijk in zijn keel te krijgen.

In plaats daarvan, verstrengeld hij zijn vingers in mijn haar, en toen deed ik iets dat echt goed voelde, ik streelde hem over zijn voorhoofd. Ik zoog zijn lul voor misschien twee minuten voordat hij gromde. Deze keer wist ik dat hij op het punt stond om klaar te komen. Ik probeerde mijn hoofd terug te trekken, zodat ik niet mijn mond vol zaad zou krijgen. Echter, Tim had andere ideeën over waarhij zijn lading zaad wilde spuiten, en hij koos dat moment om de controle over te nemen en hij pakte mijn hoofd vast zodat zijn lul er niet uit kon.

Een paar seconde´s later, proefde ik zijn sperma diep in mijn mond. Mijn broertje schoot zo veel dat ik geen andere keuze had dan om het door te slikken. Hoezeer ik ook geprobeerd heb om zo veel mogelijk door te slikken, het was gewoon te veel, waardoor ik de rest van zijn zaad uit mijn mond stroomde. Doordat ik op mijn knieën zat kwam zijn zaad op mijn lul terecht en er liep zaad in mijn schaamhaar, en zelfs tot aan mijn ballen.

Tim gromde een paar keer, dan slaakte hij een lange zucht en ik voelde zijn lulstoppen met kloppende en besefte dat mijn mond niet meer was gevuld met zijn lul. Bijna alsof hij grotere en sterker was dan mij, deed hij zijn handen onder mijn oksels en tilde me op. Hij begon met het likken van zijn sperma vanaf mijn kin en lippen. Ik voelde zijn handen langs mijn lichaam naar beneden gaan, en pakte mijn volledige stijve lul en zijn andere hand mijn bezwette ballen. Terwijl we zoenden probeerde Tim om zoveel mogelijk van zijn sperma uit mijn mond op te likken.

Hij keek me recht in de ogen en met een sterke druk op zowel mijn pik als op mijn ballen, zei hij: Ik heb nog nooit zo´n grote lul in mijn kont gehad. Ik zag dat mijn broertje zich spuugde in zijn hand, dan ging hij met zijn hand terug naar beneden, en verspreiden het speeksel en sperma mengsel over mijn keiharde lul. Ik kon mijn ogen nauwelijks geloven toen mijn broertje verhuisd naar het midden van de kamer, waar een oud kleed over de houten vloer lag, en hij ging op zijn handen en knieën zitten, met zijn lekkere kontje naar mij gericht.

Terwijl ik keek ging één van zijn handen, met speeksel en sperma er op naar zijn lekker kontje en, vlak voor mijn ogen, begon Tim met zijn vinger te boren in zijn strakke jongens kutje. Nou, misschien had mijn broertje dan nog nooit een meisje gevingert, ik was er vrij zeker van dat dit niet de eerste keer was dat hij zijn kont vingerde.

Ik stond daar, langzaam streelde ik mijn eigen harde lul en keek terwijl mijn broertje zich zelf vingerde. Vervolgens stopt hij een tweede vinger in zijn strakke kontje. Toen keek hij over zijn schouder, eerst naar mijn lul, dan naar mijn gezicht. Ik dacht na over wat er nu gebeurde, zou ik mijn broek aantrekken en de kamer uitrennen. Echter, mijn enige gedachten waren hoe ongelooflijk geil het zou gaan voelen met mijn lul diep in mijn kleine broertje zijn kont.

Ik geef toe dat het best wel een geile gedachten was, dat ik de tweede zou zijn die hem die dag neukte. Met het zaad van Tom nog in Tim´s geile jongenskutje. Ik heb dit nog nooit gedaan wanneer Tom mij ging neuken, maar zijn lul is kleiner dan de mijne. Nu mijn broertje het klaar kreeg om op zijn handen en knieën met drie vingers zijn anus te vingeren, werd ik een beetje bang. Hoewel ik betwijfel of mijn lul wel hard genoeg was. En ik was niet helemaal zeker wat ik moest doen. Maar het voelt nog steeds geweldig als Tom mij neukt, maar niet zo goed als wanneer Oom Richard mij neukt.

Mijn adem stokte in mijn keel en mijn hand stopte met het streelem van mijn lul. Ok, dus nu probeerd mijn broertje mij te laten geloven dat hij niet alleen geneukt werd door zijn kleine vriend Tom, maar hij ook werd uitgewoond door onze oom Richard.

Nu zal ik moeten toe te geven dat ik het bijna niet kan geloven wat Tim mij had verteld, Ik kon het bijna niet geloven wat hij vertelde over oom Richard. Ten eerste, ik moet je vertellen dat Richard niet echt onze oom was. Mijn grootouders ouders Moeder nam hem in een aantal jaren terug in huis nadat hij uit zijn ouderlijk huis was gezet.

Hij was slechts een paar jaar ouder dan ik, ook al leek hij erg volwassen voor zijn leeftijd. Dat wij door een sneeuwstorm verplicht waren om bij oma en opa te logeren. Dat was ook de keer dat wij het voor het eerst deden. Zij zei laat dat tante maar weg en noem me maar gewoon bij mijn voornaam.

Ze zag mijn groeiende erectie en vroeg wind ik je op. Gisteravond zag ik je tieten toen je in bed lag en ik werd daar wel opgewonden van. Ja, zei Hennie ik was ook heet want ik had een seksboekje gevonden en ik lag heerlijk te vingeren en toen ik jou je hoorde aftrekken werd ik nog geiler en hoopte ik dat je naar binnen zou komen. EH, zei ik ja ik wilde het wel maar ja met je tante naar bed ….. Hennie zei niets maar deed haar kamerjas open en ik zag haar mooie tieten haar tepels waren hard geworden en stonden vooruit, ik stak mijn hand uit en pakte een borst vast.

Hennie zei wat maakt het uit familie en ik ben geil en wil ne met je neuken. Ze stond op en liet de kamerjas liggen, ik zag haar nu dat ze helemaal naakt was geweest in de kamerjas. Ik zag ook dat haar kut was geschoren. Dat had ik nog nooit gezien laat staan gevoeld. Ik was alleen de behaarde doos van mijn moeder gewend en die van een paar meisjes met beginnende beharing. Ik stak mijn hand uit om haar kale poes te voelen. Mijn hand streelde over haar zachte huid en haar kutlippen.

Langzaam gleed mijn hand naar achteren zodat ik haar hele kut in mijn hand vasthad. Ze voelde al wat vochtig aan. Ze sloeg haar armen om me heen en begon te zoenen en stak haar tong in mijn mond.

Haar tieten perste ze tegen mijn borst aan en ze bewoog zo haar tepels over de mijne. Haar kut werd steeds natter en ik stak een er een vinger in. Ze gromde en gooide haar hoofd achterover en zei ik wil meer kom. We gingen naar de slaapkamer op het grote bed. Ze gooide mij op mijn rug met mijn stijve pik recht omhoog.

Ze kroop op me en nam hem diep in haar mond, ze begon me lekker af te zuigen. Ik had mijn vingers lekker diep in haar kut gestoken en was haar aan het vingeren. Ik vond haar clitoris en masseerde die met mijn duim en vinger en twee andere vingers in haar spleetje.

Ze pakte mijn ballen vast en masseerde die. Ik zei, ik ga zo komen, daarop begon ze nog heftiger te zuigen. Ik had het niet meer en spoot mijn geil diep in haar mond.

Ze slikte het door en maakte de rest met haar tong schoon. Ze draaide rond zodat ze met haar kut boven op mijn gezicht zat. Oh lik me zei ze, steek je tong in mijn kut en maak me klaar.

Dat hoefde ze geen twee keer te zeggen. Ik begon haar kut te zoenen en haar vochtigheid op te likken. Ze smaakte heerlijk een beetje zoutig. Mijn tong stak ik tussen haar lipjes zo diep mogelijk in haar warme, natte, heerlijk smakende kut.

Ik vond haar clitoris en begon die te likken en ze rilde van genot. Oh ja kreunde ze ga door hm zo lekker. Haar kutlipjes gingen uit elkaar en ik kon zo ook lekker de binnenkant likken. Zo af en toe nam ik dan ook even een schaamlip in mijn mond en zoog erop. Er kwam steeds meer kutvocht uit haar en ik likte dat steeds op de smaak was onbeschrijfelijk lekker.

Ik had mijn handen op haar kont gelegd en trok haar billen uit elkaar en begon over haar anus te strelen. Wat ik gelezen had in de Candy en zo klopte ze werd er nog geiler door. Ze zat op mijn gezicht en tong heen en weer te rijden, en eindelijk had ik haar naar een hoogtepunt gelikt. Ze kwam heerlijk klaar en haar geil stroomde uit haar kut zo mijn mond in zoveel dat ik het niet eens direct weg kon slikken, mijn gezicht zat helemaal onder.

Ze kwam naast me liggen en begon haar geil van mijn gezicht af te likken ze zoende mij en onze tongen dwaalde rond in haar geil. Hier werd ik weer zo opgewonden van dat mijn piemel weer hard geworden was. Hennie trok mij op haar en mijn lul gleed bij haar naar binnen. Ze was nog steeds nat en heet. Ik stootte eerst hard en diep in haar maar dat wilde ze niet.

Rustig zei ze doe langzaam we hebben de tijd. Ik vertraagde het tempo en liet mijn lul er uit glippen en dan weer langzaam eerst mijn eikel en dan de rest in haar glijden. Het werd een spelletje van zo lang mogelijk het klaarkomen uit te stellen. Zodra ik voelde dat ik bijna zover was stopte ik en wachtte dan weer even. Hennie werd gek van geilheid en had een paar hoogtepunten maar ook zij kwam nog niet klaar. Na een poos zo geneukt te hebben greep ze me bij mijn kont en kneep in mijn billen, dat was zo lekker dat ik mijn lul diep in haar ramde en meteen spontaan klaar kwam.

Ze voelde mijn stralen in haar en kwam ook klaar. We gingen naast elkaar liggen om tot rust te komen. Mijn handen zwierven over haar lichaam ik hield haar tieten vast masseerde die en nam een tepel tussen duim en wijsvinger kneep daar ligt in.

Opengesperde Kut © 2018