Gratis geile negerinnen onderdanige slaaf

gratis geile negerinnen onderdanige slaaf

Sex vjdeo gynaecoloog sex


gratis geile negerinnen onderdanige slaaf

Gratis seks advertenties behaarde negerinnen kut


Voorts refereer ik aan de afspraak tussen Patty en mij dat zij geen handelingen verricht met andere mannen. Maar als ik een andere man een beetje opgeil in jouw bijzijn? Ik zeg dat ik daar geen problemen mee heb zo lang er maar geen enkele vorm van lichamelijk contact is ik ben nl. Als wij de stad inrijden waar Joyce woont wil Patty toch nog even een paar dingen kwijt. Jij stelt je nog steeds ondergeschikt op aan Joyce, en mij uiteraard. Joyce zal je geen pijn meer doen, zoals ze dit enkele maanden geleden gedaan heeft, maar je wel slaaf noemen en als zodanig behandelen.

Joyce zal je niet straffen zonder mijn goedkeuring, maar jij hebt mijn goedkeuring ook niet nodig om haar te gehoorzamen: Zodra je naakt bent spreekt je haar aan met Meesteres Joyce en mij met Mevrouw Patty. Tot die tijd volg je gewoon de aanwijzingen en gelden voornoemde aanspreekvormen niet.

Ik herhaal in mijn eigen woorden de instructies die Patty me gegeven heeft, terwijl we de parkeergarage van het statige pand inrijden, waar Joyce woont. In de lift naar de riante bovenverdieping, aai ik Patty over haar billen en bemerk dat ze nog steeds geen ondergoed draagt.

Als wij de lift uitstappen worden wij meteen hartelijk begroet door Joyce, die daar staat te wachten. Joyce ziet er weer prachtig uit: Strak zomerjurkje, dat halverwege haar dijen ophoud, met open hals wat haar decollete fantastisch accentueert, ze draagt zeker geen BH, zie ik direct , haar blonde haren strak in een staart en aan haar voeten draagt ze zwarte hoge pumps met spitse punten.

Ze neemt ons mee haar appartement in en loodst ons naar de bar waar haar vriend op ons wacht. Hij schud ons de hand en stelt zichzelf voor als Roef. We gaan zitten aan de bar in een soort van vierkantje zodat we elkaar kunnen aankijken, terwijl Roef ons vraagt wat we willen drinken.

Ik kijk Patty aan en vraag wie er naar huis rijdt. Ik besluit een cola-whisky te nemen en Patty witte wijn. Zodra Roef zit valt Patty met de deur in huis: Ik denk dat begint lekker. Meteen bedenk ik me dat ook hij instructies heeft gehad. Zo volgen er nog een aantal vragen, en na een gesprekje van een minuut of tien, waarin duidelijk wordt dat Roef zich graag als slaaf van Joyce opstelt zegt Patty plots: Roefs blik volgt direct de bewegingen van mijn vrouw en blijft hangen op de voorspelbare plek.

Meteen krijgt hij weer een tik in zijn nek van Joyce en ik kan een kleine glimlach niet onderdrukken door de spanning die bijna tastbaar is.

Joyce merkt dit op en vraagt mij of ik het grappig vind. Ik zeg dat dit niet het geval is en excuseer me bij Joyce. Deze is echter niet geamuseerd en zegt dat als ik er niet tegen kan ik maar niet meer naar hen moet kijken. Ze zet haar kruk aan de kant, trekt in 1 keer haar jurkje over haar hoofd en staat naakt tussen ons in.

Roefs blik verplaatst zich direct naar Joyce en deze knalt hem vol in zijn gezicht om daar aan toe te voegen dat hij met Patty in gesprek is en niet zo onbeschoft moet zijn en zijn gesprekspartner dient aan te kijken. Joyce roept mij bij zich en gebaart mij achter haar plaats te nemen.

Als ik er sta zegt ze dat ik haar kontje moet kussen. Ik gehoorzaam met veel plezier en doe wat van mij gevraagd wordt. Terwijl Patty verder gaat met Roef te bevragen ontgaat mij alles: Ik kus de prachtige kont van Joyce en ben in mijn nopjes. Als Joyce iets voorover bukt en haar bilhelften uit elkaar houd, begrijp ik zonder dat ik daartoe aangespoord hoef te worden, wat van mij verwacht wordt en ik lik de aars van deze prachtige vrouw en ben verheugd over het feit dat ze af en toe trilt van genot en met haar onderlichaam draait, ten teken dat ik mij goed van mijn taak kwijt.

Na een poosje zo haar aars gelikt te hebben ga ik over op fase 2. Ik weet dat Joyce nog meer geniet van een tong in haar poepgaatje en ik druk voorzichtig het puntje van mijn tong erin.

Ik proef niets, Joyce heeft de anaaldouche ook ontdekt bedenk ik me, en ik begin mijn tong in en uit Joyce haar kontgaatje te bewegen.

Dit doe ik zo lang zij het toestaat en dat is een minuut of vijf. Daarna heeft ze het echt gehad: Terwijl zij zich verplaatst en ik dus eventjes niet op haar gefocust ben, zie ik dat Roef ondertussen nog steeds aan een kruisverhoor van Patty wordt onderworpen: Een paal die overigens iets kleiner is als de mijne, constateer ik enigszins trots.

Als Patty echter ziet dat ik Joyce ga likken, stopt ze haar ondervraging en komt ze naast haar vriendin staan. Terwijl ik begin met het kussen en likken van het kutje van Joyce kijk ik begerig naar boven en zie ik 2 gezichten mij aanstaren: Joyce die geniet van mijn tong en Patty die geniet van de aanblik van mijn verwennerij van haar vriendin. Bovendien heeft Patty een arm achter Joyce op de bar gelegd en speelt ze met de paardenstaart van het haar van haar vriendin.

Ik zuig eerst op de buitenste kutlipjes van Joyce, om daarna kleine zuigkusjes te plaatsen op de binnenste schaamlippen. Als ik dat gedaan heb, lik ik een aantal keer over de volle lengte door haar gleufje om als laatste te stoppen bij haar kittelaar. Ook deze kus ik eerst zacht en krijgt een zachte zuigbehandeling, waarna ik haar zachtjes begin te likken.

Ik schenk er geen aandacht aan en ga van zachtjes likken aan haar klitje over op snel en hard en na nog geen 2 minuten komt Joyce gillend klaar.

Ze plaatst haar hand op mijn achterhoofd en duwt mijn mond nog dichter tegen haar kutje aan, terwijl ze met haar onderlichaam schokt. Ik vind het prima, geniet van de geur en smaak van haar vrouwenvlees en als de duwkracht van de hand van Joyce afneemt lik ik voorzichtig de overgebleven sappen van haar gevoelige kutje af. Als ik omhoog kijk zie ik een voldaan gezicht en een trots gezicht. Ik sta voorzichtig op ik ben immers nog volledig gekleed en mag dus mijn eigen wil volgen en kijk naar het mooie lichaam van Joyce die voldaan en onderuitgezakt op haar kruk zit en enkele zweetdruppels vertoont, tussen en onder haar borsten.

Ik buk om de zweetdruppeltjes tussen haar borsten uit te likken en tevens haal ik mijn tong door haar navel en geniet van de zoute smaak, die mijn tong streelt. Waar dat op slaat begrijp ik nu nog niet, maar zodra ik lig komt Patty boven mijn gezicht staan en laat zich zonder verdere omhaal met haar kutje op mijn mond zakken.

Haar jurkje valt over mijn hoofd, zodat het enigszins donkerder wordt voor mij, echter, ik ken haar onderlichaam als geen ander en verwen deze op dezelfde wijze, als ik dat van Joyce verwend heb. Als Patty klaarkomt schuift ze naar achteren van mijn gezicht af en komt met haar hoofd boven het mijne hangen. Ik sta op wordt door Joyce uitgenodigd mij uit te kleden met de woorden: Ik doe wat mij opgedragen is en nadat ik als laatste mijn boxeshort uitdoe, zwiept mijn stijve pik natjes uit zijn benarde positie.

Patty zet een kruk iets van de bar af, gaat er achter staan en zegt: Als Roef op zijn knieën naast mij zit en zijn ogen gericht heeft op mijn pik haalt Joyce haar vingers over mijn eikel.

Direct zijn haar vingers zeiknat door het voorvocht en Joyce houdt mij haar vingers voor. Dat wat gaat komen wordt snel duidelijk, dat ben ikzelf namelijk: Terwijl Patty met haar handen over mijn borst en buik wrijft om vervolgens mijn tepels tussen haar vingers te rollen, begint Joyce mij zonder vooraankondiging strak af te zuigen.

Dit houd ik slechts twee minuutjes vol. Ik geef geen antwoord op haar vraag maar door haar toestemming kom ik tot rust en geef me over aan mijn naderende orgasme, dat van diep komt opborrelen.

Ik voel mijn zak samentrekken, en als Joyce doorheeft dat ik ga komen, laat ze mijn pik los uit haar handen en houd haar hoofd stil. Haar mond rust nu zacht en warm om mijn pik, terwijl ik uit alle macht probeer niet met mijn onderlichaam te schudden om dit moment te verstoren, waarop mijn orgasme niet meer te tegen te houden is, maar langzaam zijn weg vind van mijn ballen richting mijn pik.

Patty omklemt met een arm mijn borst en met haar andere duwt ze hard op mijn schaambeen om aan te geven dat ik niet mag bewegen, maar het gewoon moet laten komen. Met een diepe grom, kom ik klaar in de mond van Joyce, mijn sperma komt in golvende bewegingen uit mijn pik tegen haar huig aan en ik zucht diep van opluchting. Als ik uit deze roes bijkom, laat Patty haar omklemming los en zegt: Ik denk niet eens aan haar woorden maar open als vanzelf mijn mond: Roef kijkt angstig naar Patty en daarna naar Joyce, die opstaat, het hoofd van Roef kantelt zodat zijn gezicht omhoog kijkt en vervolgens een paar keer met vlakke hand tegen zijn wang petst.

Aangezien Joyce niets kan zeggen zonder mijn zaad uit haar mond te verliezen, doet Patty het: Roef opent, met angst in zijn ogen voor wat waarschijnlijk komen gaat, trillend zijn mond. Joyce positioneert haar mond boven de open mond van Roef, tuit haar lippen en opent haar mond: Als haar mond leeg is spreekt Joyce: Joyce loopt naar de bar, neemt haar GSM en duwt een paar keer op het scherm. Vervolgens filmt ze, zo lijkt het, de positie waar Roef zich in bevind. Ze loopt een paar keer, hem filmend, om hem heen, vertelt wat ze gedaan heeft zaad van een andere man, met haar mond in hem gespuwd en filmt uiteindelijk de open mond van Roef.

En ik zie de adamsappel van Roef omhoog gaan en weer omlaag komen, ten teken dat Roef alles netjes heeft afgeslikt. Roef, slikt nog een keer snel en opent vervolgens zijn mond, terwijl Joyce filmt. Als Joyce genoeg gefilmd heeft, klooit ze wat met haar GSM en horen we een piepje uit de tas van Patty komen en een buzz-geluidje uit mijn broek die op de grond ligt. Joyce voegt eraan toe: We lopen achter het barretje en schenken iets te drinken voor onszelf in terwijl Joyce aan de andere kant van de bar wat schuift met de krukken.

Ze zet alles aan de kant op 2 krukken na: Over het barretje kunnen wij zo alles goed zien wat ze aan het doen is. Ze loopt naar een kast en haalt er broekje uit met een voorbinddildo daaraan bevestigt. Roef neemt het ding aan en helpt Joyce erin. Zodra Joyce het aan heeft constateer ik dat de dildo die erop bevestigd is toch wel van een stevig formaat is.

Dit was meer een apparaat dat lesbische vrouwen gebruiken, besloot ik uiteindelijk voor mezelf. Vervolgens begint hij pijpbewegingen te maken en dit gaat zo diep dat ik me niet aan de indruk kan onttrekken dat hij dit eerder gedaan heeft. Als Joyce na een dik half uur vind dat de kunstlul nat genoeg is zegt ze Roef te gaan staan en gebaard ze hem plaats te nemen tussen de krukken met zijn gezicht richting ons.

Roef gaat met trillende vinger over zijn eikel en likt telkens als deze nat is zijn voorvocht van zijn eigen vinger. Dit doet hij zo lang totdat de eikel nog wel glimt, maar niet meer kletsnat is. Ik vind het de ultieme vernedering. Merel Straft Haantje Heerlijk Door: Het was nog best een pokken eind lopen, naar wat bleek een andere parkeerplaats te zijn, ik voelde me niet helemaal op mijn gemak mede door mijn kleding keuze die best gewaagd was.

Ze besluit naar de…. Direct daarop rukt hij ook mijn…. Maaike van vrouw tot slavin 8 — De 1ste werkdag maandag 14 november in Extreem waardering:. Hij was de vorige dag namelijk naar huis gegaan zonder zijn email te checken en dat wilde hij voor dat de kinderen kwamen nog gedaan hebben. Onverwacht tussendoortje vrijdag 13 mei in Extreem waardering: Wel, ik ben een normaal gebouwd persoontje. Thuis verkoop 5 zondag 9 oktober in Extreem waardering: De mannen en vrouwen in deze verhalen laten zich als onderdanige slaven en slavinnen behandelen, waarbij de lijn tussen pijn, vernedering en genot erg dun is en vaak in elkaar overvloeien.

Beste   , Bedankt voor uw aanmelding. Cuckold Slaaf en slavin 1 zaterdag 20 februari in Extreem waardering: Onverwacht 14 en slot zondag 1 mei in Extreem waardering: Als ze gaat wandelen, trekt hij haar met extreem brute kracht mee en gooit hij haar ergens in de bosjes op de grond, waar hij Sandra heerlijk hard gaat misbruiken. Verdana, sans-serif, Helvetica, Arial; font-size: Ik en mijn vrienden….

Na die heerlijke nacht met Joop in de truck en het telefoontjes van Esmee. Gewoon lekker stil, geen poespas om je heen en lawaai maken zoveel als je maar wilde, vooral tijdens de seks.

Petra, mijn prachtige vrouw, net 50, lekker c cup tieten die nog lekker vol zijn, slank, geschoren en vooral heel dominant.

Sex bo massage honselersdijk


Maaike bukt zich voor over, en ziet en voelt haar borsten omlaag vallen in het topje en ziet dat haar blote vagina goed te zien is, en dat deze al behoorlijk nat is geworden. Snel kleed Maaike zich weer om en zegt tegen haarzelf, dit setje ga ik anoniem online bestellen, echter weet Maaike niet, dat haar baas Toni haar heeft bespied.

Maaike ruimt alles netjes op, geen sporen achter latend denkt zij, sluit af en gaat snel naar huis, thuis gekomen bestelt ze snel het door haar gepaste setje en gaat slapen, zichzelf heerlijk verwennen in bed.

Zo nieuwsgierig als Maaike is, opent zij de enveloppe en haalt daar een foto uit, waarop haar borsten met priemende tepels in het topje te zien zijn en een foto waarbij zij voorovergebogen staat en haar blote vagina te zien is. In een panische reactie wil zij de foto en enveloppe in de papiervernietiger doen, als er een klein briefje uitvalt.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Extreem Sexverhaal gaat over: Kletsen over dit verhaal?

Erotisch Sociaal Netwerk De volgende personen praten er graag over! Lees alle delen van de serie "  Maaike van vrouw tot slavin  ": Maaike van vrouw tot slavin Maaike van vrouw tot slavin 2 Maaike van vrouw tot slavin 3 Maaike van vrouw tot slavin 4 Maaike van vrouw tot slavin 5 - Het magazijn Maaike van vrouw tot slavin 6 - Het magazijn vervolg Maaike van vrouw tot slavin 7 De thuiskomst Maaike van vrouw tot slavin 8 - De 1ste werkdag Maaike van vrouw tot slavin 09 Maaike van vrouw tot slavin 10 - Hotel Bellevue Maaike van vrouw tot slavin 14 Maaike van vrouw tot slavin 15 Maaike van vrouw tot slavin Maaike van vrouw tot slavin 3 Maaike van vrouw tot slavin 10 — Hotel Bellevue Maaike van vrouw tot slavin 8 — De 1ste werkdag Maaike van vrouw tot slavin 7 De thuiskomst Maaike van vrouw tot slavin 6 — Het magazijn vervolg Maaike van vrouw tot slavin 5 — Het magazijn Maaike van vrouw tot slavin 4 Maaike van vrouw tot slavin 2 Maaike van vrouw tot slavin 09 Net vrouwtje zoekt extreem.

Reageer op dit Sexverhaal Klik hier om je antwoord te annuleren. In de lift naar de riante bovenverdieping, aai ik Patty over haar billen en bemerk dat ze nog steeds geen ondergoed draagt. Als wij de lift uitstappen worden wij meteen hartelijk begroet door Joyce, die daar staat te wachten. Joyce ziet er weer prachtig uit: Strak zomerjurkje, dat halverwege haar dijen ophoud, met open hals wat haar decollete fantastisch accentueert, ze draagt zeker geen BH, zie ik direct , haar blonde haren strak in een staart en aan haar voeten draagt ze zwarte hoge pumps met spitse punten.

Ze neemt ons mee haar appartement in en loodst ons naar de bar waar haar vriend op ons wacht. Hij schud ons de hand en stelt zichzelf voor als Roef. We gaan zitten aan de bar in een soort van vierkantje zodat we elkaar kunnen aankijken, terwijl Roef ons vraagt wat we willen drinken. Ik kijk Patty aan en vraag wie er naar huis rijdt. Ik besluit een cola-whisky te nemen en Patty witte wijn. Zodra Roef zit valt Patty met de deur in huis: Ik denk dat begint lekker. Meteen bedenk ik me dat ook hij instructies heeft gehad.

Zo volgen er nog een aantal vragen, en na een gesprekje van een minuut of tien, waarin duidelijk wordt dat Roef zich graag als slaaf van Joyce opstelt zegt Patty plots: Roefs blik volgt direct de bewegingen van mijn vrouw en blijft hangen op de voorspelbare plek.

Meteen krijgt hij weer een tik in zijn nek van Joyce en ik kan een kleine glimlach niet onderdrukken door de spanning die bijna tastbaar is. Joyce merkt dit op en vraagt mij of ik het grappig vind. Ik zeg dat dit niet het geval is en excuseer me bij Joyce. Deze is echter niet geamuseerd en zegt dat als ik er niet tegen kan ik maar niet meer naar hen moet kijken.

Ze zet haar kruk aan de kant, trekt in 1 keer haar jurkje over haar hoofd en staat naakt tussen ons in. Roefs blik verplaatst zich direct naar Joyce en deze knalt hem vol in zijn gezicht om daar aan toe te voegen dat hij met Patty in gesprek is en niet zo onbeschoft moet zijn en zijn gesprekspartner dient aan te kijken.

Joyce roept mij bij zich en gebaart mij achter haar plaats te nemen. Als ik er sta zegt ze dat ik haar kontje moet kussen. Ik gehoorzaam met veel plezier en doe wat van mij gevraagd wordt. Terwijl Patty verder gaat met Roef te bevragen ontgaat mij alles: Ik kus de prachtige kont van Joyce en ben in mijn nopjes. Als Joyce iets voorover bukt en haar bilhelften uit elkaar houd, begrijp ik zonder dat ik daartoe aangespoord hoef te worden, wat van mij verwacht wordt en ik lik de aars van deze prachtige vrouw en ben verheugd over het feit dat ze af en toe trilt van genot en met haar onderlichaam draait, ten teken dat ik mij goed van mijn taak kwijt.

Na een poosje zo haar aars gelikt te hebben ga ik over op fase 2. Ik weet dat Joyce nog meer geniet van een tong in haar poepgaatje en ik druk voorzichtig het puntje van mijn tong erin. Ik proef niets, Joyce heeft de anaaldouche ook ontdekt bedenk ik me, en ik begin mijn tong in en uit Joyce haar kontgaatje te bewegen. Dit doe ik zo lang zij het toestaat en dat is een minuut of vijf. Daarna heeft ze het echt gehad: Terwijl zij zich verplaatst en ik dus eventjes niet op haar gefocust ben, zie ik dat Roef ondertussen nog steeds aan een kruisverhoor van Patty wordt onderworpen: Een paal die overigens iets kleiner is als de mijne, constateer ik enigszins trots.

Als Patty echter ziet dat ik Joyce ga likken, stopt ze haar ondervraging en komt ze naast haar vriendin staan. Terwijl ik begin met het kussen en likken van het kutje van Joyce kijk ik begerig naar boven en zie ik 2 gezichten mij aanstaren: Joyce die geniet van mijn tong en Patty die geniet van de aanblik van mijn verwennerij van haar vriendin. Bovendien heeft Patty een arm achter Joyce op de bar gelegd en speelt ze met de paardenstaart van het haar van haar vriendin.

Ik zuig eerst op de buitenste kutlipjes van Joyce, om daarna kleine zuigkusjes te plaatsen op de binnenste schaamlippen. Als ik dat gedaan heb, lik ik een aantal keer over de volle lengte door haar gleufje om als laatste te stoppen bij haar kittelaar. Ook deze kus ik eerst zacht en krijgt een zachte zuigbehandeling, waarna ik haar zachtjes begin te likken. Ik schenk er geen aandacht aan en ga van zachtjes likken aan haar klitje over op snel en hard en na nog geen 2 minuten komt Joyce gillend klaar.

Ze plaatst haar hand op mijn achterhoofd en duwt mijn mond nog dichter tegen haar kutje aan, terwijl ze met haar onderlichaam schokt. Ik vind het prima, geniet van de geur en smaak van haar vrouwenvlees en als de duwkracht van de hand van Joyce afneemt lik ik voorzichtig de overgebleven sappen van haar gevoelige kutje af.

Als ik omhoog kijk zie ik een voldaan gezicht en een trots gezicht. Ik sta voorzichtig op ik ben immers nog volledig gekleed en mag dus mijn eigen wil volgen en kijk naar het mooie lichaam van Joyce die voldaan en onderuitgezakt op haar kruk zit en enkele zweetdruppels vertoont, tussen en onder haar borsten.

Ik buk om de zweetdruppeltjes tussen haar borsten uit te likken en tevens haal ik mijn tong door haar navel en geniet van de zoute smaak, die mijn tong streelt. Waar dat op slaat begrijp ik nu nog niet, maar zodra ik lig komt Patty boven mijn gezicht staan en laat zich zonder verdere omhaal met haar kutje op mijn mond zakken. Haar jurkje valt over mijn hoofd, zodat het enigszins donkerder wordt voor mij, echter, ik ken haar onderlichaam als geen ander en verwen deze op dezelfde wijze, als ik dat van Joyce verwend heb.

Als Patty klaarkomt schuift ze naar achteren van mijn gezicht af en komt met haar hoofd boven het mijne hangen. Ik sta op wordt door Joyce uitgenodigd mij uit te kleden met de woorden: Ik doe wat mij opgedragen is en nadat ik als laatste mijn boxeshort uitdoe, zwiept mijn stijve pik natjes uit zijn benarde positie. Patty zet een kruk iets van de bar af, gaat er achter staan en zegt: Als Roef op zijn knieën naast mij zit en zijn ogen gericht heeft op mijn pik haalt Joyce haar vingers over mijn eikel.

Direct zijn haar vingers zeiknat door het voorvocht en Joyce houdt mij haar vingers voor. Dat wat gaat komen wordt snel duidelijk, dat ben ikzelf namelijk: Terwijl Patty met haar handen over mijn borst en buik wrijft om vervolgens mijn tepels tussen haar vingers te rollen, begint Joyce mij zonder vooraankondiging strak af te zuigen.

Dit houd ik slechts twee minuutjes vol. Ik geef geen antwoord op haar vraag maar door haar toestemming kom ik tot rust en geef me over aan mijn naderende orgasme, dat van diep komt opborrelen. Ik voel mijn zak samentrekken, en als Joyce doorheeft dat ik ga komen, laat ze mijn pik los uit haar handen en houd haar hoofd stil.

Haar mond rust nu zacht en warm om mijn pik, terwijl ik uit alle macht probeer niet met mijn onderlichaam te schudden om dit moment te verstoren, waarop mijn orgasme niet meer te tegen te houden is, maar langzaam zijn weg vind van mijn ballen richting mijn pik. Patty omklemt met een arm mijn borst en met haar andere duwt ze hard op mijn schaambeen om aan te geven dat ik niet mag bewegen, maar het gewoon moet laten komen.

Met een diepe grom, kom ik klaar in de mond van Joyce, mijn sperma komt in golvende bewegingen uit mijn pik tegen haar huig aan en ik zucht diep van opluchting. Als ik uit deze roes bijkom, laat Patty haar omklemming los en zegt: Ik denk niet eens aan haar woorden maar open als vanzelf mijn mond: Roef kijkt angstig naar Patty en daarna naar Joyce, die opstaat, het hoofd van Roef kantelt zodat zijn gezicht omhoog kijkt en vervolgens een paar keer met vlakke hand tegen zijn wang petst.

Aangezien Joyce niets kan zeggen zonder mijn zaad uit haar mond te verliezen, doet Patty het: Roef opent, met angst in zijn ogen voor wat waarschijnlijk komen gaat, trillend zijn mond. Joyce positioneert haar mond boven de open mond van Roef, tuit haar lippen en opent haar mond: Als haar mond leeg is spreekt Joyce: Joyce loopt naar de bar, neemt haar GSM en duwt een paar keer op het scherm. Vervolgens filmt ze, zo lijkt het, de positie waar Roef zich in bevind.

Ze loopt een paar keer, hem filmend, om hem heen, vertelt wat ze gedaan heeft zaad van een andere man, met haar mond in hem gespuwd en filmt uiteindelijk de open mond van Roef. En ik zie de adamsappel van Roef omhoog gaan en weer omlaag komen, ten teken dat Roef alles netjes heeft afgeslikt. Roef, slikt nog een keer snel en opent vervolgens zijn mond, terwijl Joyce filmt. Als Joyce genoeg gefilmd heeft, klooit ze wat met haar GSM en horen we een piepje uit de tas van Patty komen en een buzz-geluidje uit mijn broek die op de grond ligt.

Joyce voegt eraan toe: We lopen achter het barretje en schenken iets te drinken voor onszelf in terwijl Joyce aan de andere kant van de bar wat schuift met de krukken. Ze zet alles aan de kant op 2 krukken na: Over het barretje kunnen wij zo alles goed zien wat ze aan het doen is. Ze loopt naar een kast en haalt er broekje uit met een voorbinddildo daaraan bevestigt. Roef neemt het ding aan en helpt Joyce erin.

Zodra Joyce het aan heeft constateer ik dat de dildo die erop bevestigd is toch wel van een stevig formaat is. Dit was meer een apparaat dat lesbische vrouwen gebruiken, besloot ik uiteindelijk voor mezelf. Vervolgens begint hij pijpbewegingen te maken en dit gaat zo diep dat ik me niet aan de indruk kan onttrekken dat hij dit eerder gedaan heeft. Als Joyce na een dik half uur vind dat de kunstlul nat genoeg is zegt ze Roef te gaan staan en gebaard ze hem plaats te nemen tussen de krukken met zijn gezicht richting ons.

Roef gaat met trillende vinger over zijn eikel en likt telkens als deze nat is zijn voorvocht van zijn eigen vinger. Dit doet hij zo lang totdat de eikel nog wel glimt, maar niet meer kletsnat is. Ik vind het de ultieme vernedering. Roef gehoorzaamt en doet het condoom om. Ik vraag me af of ze nu gaan neuken, want waarom moet Roef anders een condoom om.

Maar met de voorbinddildo om heb ik niet de indruk dat dit zal gebeuren. Vervolgens tikt ze nog eens tegen de enkels van Roef, om te kijken of deze goed staan en pakt ze hem bij zijn haar, terwijl ze Patty aankijkt. Joyce trekt Roef langzaam aan zijn haar omhoog, zodat hij in een bepaalde hoek komt te staan.

Als Patty het goed vind zegt ze stop en Joyce laat Roef weten, dat hij het vooral niet moet wagen te bewegen. Roef staat nu, steunend met zijn handen op de krukken in spreidstand, met zijn kont naar achter in een dermate hoek dat Patty en ik de borsten van Joyce kunnen zien over Roef heen, maar ook de pik van Roef kunnen zien, onder zijn lichaam door.

Terwijl ik een vinger van Patty door mijn bilnaad voel glijden krijgt Roef, aan zijn pijnlijke gezicht te zien, de voorbinddildo iets te snel ingebracht. Als Joyce begint te stoten, voel ik de vinger die door mijn bilnaad glijd zachtjes de elasticiteit van mijn kringspier trotseren om daar naar binnen te glijden. De andere hand van Patty omsluit mijn eikel, deze wordt ondanks mijn orgasme van een uurtje geleden direct hard en Patty begint draaiende bewegingen om mijn eikel heen te maken.

Opengesperde Kut © 2018